marți, 21 octombrie 2014

De ce l-am votat pe Klauss Iohannis!Cum l-am ales pe Klauss Iohannis!Buna ziua dragilor, as vrea sa incep aceasta postare prin a prezenta toate calitatile pe care le-am regasit in acest om pe care am decis sa-l votez:

1. Nu a dorit sa negocieze cu nici un partid. Un lucru de apreciat pentru ca nu cred ca doreste nimeni "aceeasi Marie cu alta palarie". Chiar dacă a spus că nu negociază voturile cu niciun candidat de dreapta care nu a intrat în turul doi, Klaus Iohannis a primit sprijinul acestora. Este drept, nu fără condiţii. Monica Macovei i-a transmis candidatului ACL o listă cu zece revendicări printre care susţinerea statului de drept, angajamentul că nu va graţia niciun politician condamnat pentru fapte de corupţie şi angajamentul că nu va promulga niciodată legea amnistiei şi graţierii.

2. Sustine anularea legii amnistiei si gratierii: „Nu cer funcții, poziții, contracte, cer respectarea unor principii. Să nu promulge legea grațierii și amnistiei, să declanșeze referendum national pentru eliminarea imunității parlamentare și a președintelui. Să nu numească la conducerea parchetelor procurori care nu sunt profesioniști. Trimit această scrisoare numai domnului Iohannis și nicidecum lui Ponta pentru că nu avem așteptări de la Ponta”, a spus Monica Macovei, europarlamentar.


3. Ne promite schimbarea: "
Dragi români, eu vă propun schimbarea felului în care se face politică în România. Eu sunt un om liber, nu exponentul baronilor. Vă propun o Românie a respectului și a prosperității. Vă propun respect față de lege și față de dreptul fiecărui cetățean de a vota. Cum putem crede că cineva care nu și-a făcut treaba ca prim-ministru o va face ca președinte? Dragi români, vă spun: nu dați toată puterea în mâna unui singur partid, un partid de stânga, neautentic, nereformat! Alegeți SCHIMBAREA!"

4. Este aproape de tineri, dragilor viitorul acestei tari suntem noi tinerii, asa ca ne schimbam mentalitatea macar acum in al 12 lea ceas.

5. Ne dorim cat mai putini parlamentari, acesti oameni pe langa faptul ca nu fac nimic mai sunt si platiti cu salarii exorbitante din banii nostri...asa ca sa plece acasa: "Hai să ne apucăm de treabă! Actualul Parlament nu se bucură de încredere și de respect și nu este eficient. România are nevoie de un Parlament mult mai mic, dar, în continuare, bicameral."

6. Presedintele trebuie sa aiba o viziune, o atitudine, o gandire pentru viitor si cel mai important sa fie un om corupt, nu un om plin de corupti in echipa sa.


7.  Cand ma uit cum arata Sibiul si cum arata celelalte orase, Klauss Iohannis imi Inspira incredere, stabilitate si un echilibru major in tara noastra.

8. Dreptul la vot, este dreptul pe care il avem cu toti, domnul Ponta a decis sa calce in picioare acest drept. A decis sa umileasca romanii din Diaspora, a decis sa ne arate ca este timpul pentru o schimbare, este timpul pentu renuntarea la comunism, suntem o tara democrata, care se indreapta spre Uniunea Europeana nu spre Rusia.

Raspunsul domnului Klauss Iohannis: "Dreptul la vot este un drept fundamental al cetățeanului în democrație, nu cum ne-a spus domnul Ponta aseară, că nu este decât "o lozincă". Este extrem de grav ca șeful Guvernului, responsabil de altfel de organizarea alegerilor, să facă o asemenea afirmație. Mă întreb: cum poate fi președintele României un om care desconsideră dreptul la vot al cetățenilor?"

9. Domnul Ponta a inceput cu pomenile electorale, a inceput practic sa vanda promisiuni pe un kilogram de faina si un litru de ulei. Ce nu a inteles acest domn, ca noi tinerii nu ne vom vinde niciodata. Ne iubim tara, si nu ii vom lasa pe ei sa o distruga.

10. Domnul Iohannis este un om calm, simplu, care vorbeste putin insa face multe. Sper sa ne ofere tinerilor ce ne-a promis, adica schimbarea, ne dorim locuri de munca, reducerea taxelor si un nivel de trai mai ridicat.

Pe final as dori sa-l rog pe domnul Klauss Iohannis sa nu ne dezamageasca si acum, ne punem toate sperantele in el.

Pana data viitoare, v-am pupat :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii