sâmbătă, 13 iunie 2015

Persil Power Mix Caps detergentul minune!

    
 O zi cu Persil Power Mix-Caps!                         Buna ziua dragilor, dupa cum bine stiti am fost aleasa de catre cei de la BuzzStore in cadrul campaniei Persil, campanie in cadrul careia 1000 de persoane au avut sansa de a incerca noul Persil Power-Mix Caps pudra si gel cu dubla putere pentru o curatare perfecta.


                    Noul detergent 2 in 1 are forma unor capsule pre-dozate care combina beneficiile detergentului pudra, dar si ale celui lichid, oferind o solutie eficienta de curatare, chiar si la temperaturi scazute. Formula indeparteaza petele dificile dupa cum veti observa din imaginile de mai jos, dar si asigura curatarea profunda a tesaturii datorita detergentului pudra, in timp ce detergentul gel mentine culorile intense si ofera un parfum de durata rufelor. 
                      
           Setul de la Persil cuprinde :

  •  1 x punga de detergent de 28 capsule Persil Power-Mix Caps
  • 10 x mostre de capsule Persil Power-Mix Caps pentru prietenii mei
  • 1 x prosop Persil 
  • 11 x brosuri informative pentru mine si prietenii mei
                        Dar sa vedem exact ce pete a reusit Persil Power-Mix Caps sa indeparteze de pe hainele mele: in prima imagine avem o pata de cafea, iar in a doua imagine o pata imensa de vin rosu.


Pata de cafea


Pata de vin

Procesul de indepartare a petelor


Rezultatul obtinut: un prosop alb imaculat

                Recomand sa folositi Persil Power-Mix‬. Eu il folosesc chiar si la temperaturi scazute. Inainte aveam pete pe care nu le puteam scoate cu nici un detergent, precum aceasta pata de vin, dar cu noul persil Duo am scapat de problema aceasta. Un detergent care iti usureaza munca, curata cu succes cele mai diverse pete: machiaj, pete de mancare sau murdarie incapatanata- toate au disparut cu Persil duo-caps.

 Va invit sa vizionati si reclama de prezentare a noului detergent Persil Power-Mix Caps


                       M-am simtit foarte bine sa incerc acest nou detergent, am obtinut rezultate uimitoare si mirosul hainutelor mele acum este divin. Va recomand cu mare incredere Persil Power-Mix Caps pentru rezultate garantate.

 Sper ca o sa incercati noul detergent Persil, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii