duminică, 10 ianuarie 2016

Campania Tellur

                   Buna ziua dragilor, stiu ca nu am mai scris de o perioada buna de timp, dar schimbarile din viata mea si-au spus cuvantul. Insa pot sa spun ca am fost intr-o vacanta prelungita, vacanta care s-a incheiat pentru ca vreau sa revin serios "in ale scrisului".
                Astazi vreau sa va vorbesc despre o campanie la care am avut placerea sa particip, este vorba despre campania  celor de la Tellur in colaborare cu Buzz Store. In cadrul acestei campanii am avut posibilitatea sa testez 4 produse de ultima generatie: 
  • Selfie-Stick Bluetooth Wireless, 
  • Camera Auto Portabila DVR HD, 
  • Modulator FM cu sloturi pentru stick USB si card de memorie, 
  • Suport Portabil pentru Tableta. 


Fiecare produs m-a atras intr-un mod aparte pentru ca fiecare produs are utilitatea lui, astfel:Selfie-Stick Bluetooth Tellur TL7-5W                   Este practic si eficient, este perfect pentru selfie de grup mare familie/prieteni. Batul este destul de lung si rigid, arcul ce tine dispozitivul mobil iti da incredere ca acesta nu va cade de pe bat. Un alt plus al acestui produs mi parut conexiunea Bluetooth ce iti da posibilitatea in acelasi timp sa lasi telefonul la o distanta un pic mai mare decat cea pe care o poate oferi batul.


Camera auto DVR Tellur Black Box                     Poate capta imagini in timpul mersului autovehiculului, se poate utiliza atat noaptea cat si ziua. Este usor de utilizat si practica, mai ales daca vrei sa iti monitorizezi autoturismul. Se fixeaza foarte bine pe parbriz si nu se misca in timpul mersului. Sunt foarte multumita si o recomand cu incredere. Dar sa vedem si camera in actiune:
Suportul auto pentru tableta Tellur                        Este usor de instalat. Este un suport solid, ideal pentru tabletele cu ecran de la 7 la 10 inchi. Prinderea pe parbriz este foarte solida, iar daca se foloseste cu prindere pe tetiera pentru pasagerul din spate, veti avea un pasager fericit care poate sa se uite la un film pe parcursul calatoriei, fara a se ajuta de maini.


Modulatorul FM Tellur T844-C, ecran LCD, Functie MP3, Detasabil, USB


                     Telecomanda este un accesoriu util pentru persoanele ce iubesc muzica cu adevarat. Acesta vine cu o telecomanda care te ajuta sa schimbi volumul sau melodiile in doar o clipa. Modulatorul este usor de folosit, trebuie potrivita frecventa sistemului audio cu cea a modulatorului si va veti bucura de o muzica perfecta.

                     Acestea sunt produsele pe care le-am primit, produse marca Tellur pe care vi le recomand cu drag, nu doar datorita calitatii pe care o au dar si pentru eficienta de care dau dovada.

Sper ca o sa incercati noile gadgeturi Tellur, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii