sâmbătă, 20 decembrie 2014



Gadgeturile ne schimbă viața!



         Bună seara dragilor, în această postare aș vrea să vă vorbesc despre cateva produse  cu adevarat deosebite, de care sunt sigură că nu ați auzit. Aceste produse poartă denumirea de gadgeturi, adică cele mai performante produse de pe piață. Locul în care le veti găsi este  magazinul online de gadgeturi gadgetway.ro . Cei de la gadgetway.ro sunt o echipă tanără, entuziasmată și pusă pe treabă care ne promit doar produse deosebite și servicii de calitate, pentru ca noi să avem cea mai bună experiență de cumpărare posibilă.
      Aceștia au o gamă variată de produse, astfel în portofoliul lor regăsim:  purtabile   (smartwatch, monitorizare sănătate), încărcare (baterii externe, încărcătoare solare, adaptoare), audio (boxe wireles, docking station, căști), joacă (drone, jucării inteligente), casă și birou (cantare inteligente, monitorizare sănătate, produse pentru copii), diverse.


             In cadrul acestei postări vreau să vă prezint cateva produse din cadrul categoriei casă si birou. Am ales această categorie, pentru că în timp ce "răsfoiam" siteul celor de la gadgetway.ro, am dat de un produs care m-a impresionat în totalitate, sunt convinsă că o sa vă placă și o să vi-l doriți. Este vorba despre Kitul Glucometru wireless + Testare iHealth.

Glucometrul wireless iHealth se conectează wireless cu smartphone-ul.

        Acest aparat de măsură inovator înregistrează automat toate măsurătorile, eliminînd necesitatea introducerii manuală a datelor. Poți urmări măsurătorile în aproximativ 5 secunde pe aparat sau pe dispozitivul mobil. Cu acest gadget poți fi sigur de cele mai precise măsurători ale glicemiei. Glucometrul wireless iHealth este primul din gama aparatelor de măsură a glicemiei care se conectează wireless cu smartphone-ul.
            Acest aparat de măsură inovator se conectează cu smarphone-ul sau tableta prin Bluetooth și înregistrează automat toate măsurătorile, eliminînd necesitatea introducerii manuală a datelor. De asemeni urmărește cantitatea și data de expirare a benzilor de test cu o simplă scanare a codului QR de pe flacon.
       Glucometrul wireless iHealth este elegant, portabil și ușor de manevrat. Poți urmări măsuratorile în aproximativ 5 secunde pe aparat sau pe dispozitivul mobil. Cu acest gadget poți fi sigur de cele mai precise măsurători ale glicemiei. Cu o simplă apăsare de buton poți măsura glicemia înainte/după mese, iar măsurătorile pot fi customizate cu informaţii privind masa, medicamente sau insulina administrată.
Măsurători utile:
-          Măsoară glucoza din sânge și gestionează măsuratorile în cadrul aplicației pentru a putea vizualiza trendul de-a lungul timpului;
-          Poți economisi timp deoarece afișează măsuratorile efectuate în aproximativ 5 secunde;
-          Se pot seta alarme pentru efectuarea testelor sau administrarea de medicamente;
-          Gestionează cantitatea și data de expirare a benzilor de testare;
           M-a impresionat acest glucometru, mi-ar place tare mult sa-l fac cadou mamei mele, este un gadget cu adevarat util pentru viata noastra.


Withings Aura Smart Sleep System

             Withings Aura Smart Sleep System este un gadget care vă ajută să vă monitorizaţi somnul şi să vă treziţi mai fresh dimineaţa. Este format din 2 componente, una care se ţine la capul patului, pe post de ceas desteptător (are chiar şi boxă) care are senzori pt nivel zgomot, lumină şi temperatură şi alta care se pune în pat, care monitorizează ciclurile somnului, ciclul de respiratie şi analizează bătăile inimii.
       Withings Aura este un sistem activ, proiectat atât pentru monitorizarea cat și pentru îmbunătățirea calităţii somnului prin utilizarea combinată a unui senzor de somn fără contact, ascuns sub saltea, a unui dispozitiv de noptieră pentru lumina şi sunet, și o aplicație smartphone. Toate aceste informaţii sunt strânse în aplicaţia de pe iPhone astfel incat trezirea să se facă la cel mai bun moment posibil, să vă simţiţi fresh pentru o nouă zi. Deocamdată gadgetul este disponibil doar pentru iOS. Versiunea pentru Android va veni şi ea in curand.


Ce îl recomandă:
  • Programe dedicate pentru somn și trezire - Când este timpul de a adormi, Aura foloseşte anumite lungimi de undă rosii care favorizează secreţia de melatonină din corp, prin urmare, facilitează debutul somnului. Când este timpul să te trezești, Aura aprinde treptat luminile de lungimi de undă albastre bine definite, care inhibă secreţia de melatonină, care contribuie la o bună trezire.
  • Alarmă inteligentă care se adaptează la modelul de somn - Aura oferă o funcție inteligentă de trezire (Smart WakeUp), care adaptează momentul trezirii în funcţie de ciclurile de somn personale, folosind datele înregistrate în timpul nopții de către senzorul de somn. Atunci când este necesar, funcţia de trezire va devansa ora de trezire un pic pentru a vă asigura trezirea în cel mai bun moment al ciclului de somn usor.
  • Un senzor de somn avansat - Amplasează senzorul de somn discret sub saltea şi uită de el. Senzorul extrem de sensibil, măsoară ritmul cardiac, ciclurile de respiratie și mișcările corpului pentru a detecta în care etapă de somn eşti (somn ușor, somn profund, REM). Aceste cicluri de somn sunt apoi vizibile sub formă de grafic cu ajutorul aplicației gratuite Health Mate.
  • Beneficiați de o înțelegere globală a somnului dvs. - În dimineața următoare, veți găsi în aplicaţia Health Mate analiza de peste noapte cu un grafic prezentând diferite etape ale somnului (somn usor, somn adânc și REM) și calitatea somnului prin intermediul indicatorilor cheie (durată de somn, timp necesar pentru a adormi, numărul de treziri). Folosiți această informație pentru a evalua cu precizie somnul și compara diferite nopți.
  • Functie de trezire inteligentă - Prin programele de sunet şi lumină, Aura va aduce ușor la faza de somn ușor, cel mai bun moment pentru a vă trezi.
  • Pentru a evita expunerea inutilă la undele electromagnetice, dispozitivul Aura este legat cu fir de senzorul de somn și oprește automat Wi-Fi / Bluetooth atunci când vă conectați dispozitivul la smartphone pentru a-l încărca
                 Asa ca dragilor daca va doriti un somn relaxant si odihnitor, va recomand acest gadget, este perfect pentru persoanele ce isi doresc sa isi schimbe modul de viata.


Termometru Bluetooth pentru gatit iDevices

          Termometrul smart  de bucatarie marca iDevices prevazut cu 2 sonde si posibilitate de conexiune wireless Bluetooth, este alegerea perfecta pentru orice bucatar profesionist sau gospodina care vrea sa nu dea gres niciodata atunci cand isi pune in aplicare maiestria in bucatarie!
Cu posibilitate de conectare la telefonul mobil prin Bluetooth, el te tine in permanenta la curent transmitandu-ti in timp real prin intermediul unei aplicatii, temperatura la care se afla preparatele tale din cuptor.


Ce il recomanda?
  • Dotat cu 2 sonde pentru carne ce te vor ajuta sa fii la curent in timp real cu temperatura acesteia in timpul gatirii;
  • Posibilitate de conexiune wireless Bluetooth cu smartphone-ul tau oferindu-ti astfel posibilitatea ca tu sa te dedici si altor activitati in bucatarie sau prin casa;
  • Acces gratuit la aplicatia iDevices Connected App disponbila in App Store si Google Play avand astfel posibilitatea de Sharing pe retele sociale, retete gratuite, grafice, timer, etc.
  • Baterie cu autonomie foarte mare de pana la 200 de ore;
  • Display iluminat;


           Ultimul gadget pe care imi doresc sa vi-l prezint in aceasta seara este jucaria inteligenta Ubooly pentru smartphone. Ubooly este o jucarie special creata pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani si este destinata distractiei si educarii copilului tau prin jocuri, provocari, activitati, glume. 


             Trebuie doar sa introduci iPhone-ul, iPad-ul, sau smartphone-ul cu Android in buzunarul Ubooly pentru a activa jucaria si ai asigurat copilului tau pana la 1000 de activitati placute. Poti primi notificari in functie de progresele facute de copil cu activitatile Ubooly.Diferit de activitatile si distratiile pasive cum ar fi privitul la televizor sau jocurile video, Ubooly incurajeaza copilul sa faca miscare. Continutul activitatilor Ubooly este reinnoit in fiecare lunar, noi activitati fiind disponibile prin intermediul aplicatiei. Deci ce alta jucarie mai interesanta pentru copilul tau poti sa gasesti decat aceasta.


Ce o recomanda:
  • Povestirile interesante tin copilul captivat de dimineata pana seara la culcare
  • Ubooly este un adevarat membru al familiei ajutandu-te cu rutina zilnica
  • Ubooly iti ajuta copilul sa fie mai creativ, asa ca tot ce trebuie tu e sa faci loc pentru expozitia noilor creatii ale copilului tau
  • Ubooly invata numele copilului tau, hobby-urile si interesele sale si creaza continut personalizat destinat doar pentru el
  • Continut actualizat lunar si posibilitati nemasurate

               Ce parere aveti dragilor despre gadgeturile prezentate in aceasta seara, ce va doriti de la cei de la gadgetway.ro ? Ati mai intalnit aceste produse pe piata romaneasca? Eu am ramas tare surprinsa si am invatat multe lucruri, de exemplu nu ma asteptam ca un glucometru sa fie wireless. De asemenea pe siteul acestora veti gasi si alte gadgeturi care mai de care mai extravagante.


Cam atat am vrut sa va spun in aceasta postare, pana data viitoare, va trimit multe imbratisari!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii