luni, 29 decembrie 2014

Somnul linistit se cunoaste dupa saltea!
Cum sa avem un somn linistit,


                 Buna ziua dragilor, pentru buna functionare a organismului nostru trebuie sa ne bucuram in fiecare noapte de un somn odihnitor, si cum primul pas pentru a avea parte de relaxare pe timpul noptii este locul unde dormim, trebuie sa ne alegem cu grija atat patul cat si salteaua perfecta. 
             Dupa cum stiti, in ultimul timp datorita stresului cat si diferitelor probleme cotidiene, oamenii au tot mai multe probleme pentru a obtine un somn odihnitor pe parcursul noptii. Astfel, cei de la DOMAFON ne dau o mana de ajutor, ei detin in portofoliul lor de produse o gama variata de saletele: saltele din latex, saltele Domafon, saltele Domafon cu arcuri, saltele Permaflex, saltele Tempur.
                   Astazi vreau sa va prezint una dintre saltele de la Domafon pe care o puteti achizitiona cu o reducere de 45% , este vorba despre salteaua Visco Medicare Deluxe 90x200 cm, aceasta este o saltea din viscolatex cu start de MemoryFoam, tratata impotriva bacteriilor.
               Salteaua Visco Medicare Deluxe este o saltea cu tesatura antialergica sterilizata si tratata impotriva bacteriilor si acarienilor. Conceputa astfel incat corpul nostru sa respire in timpul odihnei, favorizand un somn linistit si relaxant pe tot parcusul noptii.
               
           INTERIOR:
  • strat de poliuretan densitate 28kg/mc h=15cm
  • strat de memory densitate 55kg/mc h=3cmCAPTUSEALA:
  • fata 1 memory 2 cm
  • fata 2 strat de 0,8cm poliuretan+200gr fibra de poliester;HUSA: stretch medicare
  • INALTIMEA FINALA: 21cm


        Comenzile efectuate intre 20.12.2014 si 4.01.2015, vor fi onorate incepand cu 5.01.2015, in limita stocului disponibil.Promotie valabila in limita stocului disponibil.Domafon vă doreşte Sărbători Fericite!
În perioada 22.12.2014-04.01.2015 nu avem program cu publicul.
Vă aşteptăm din 05.01.2015!Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la Domafon, insa pana data viitoare, va trimit multe imbratisari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii