joi, 18 decembrie 2014

Am nevoie de Doctorul iTool pentru tableta mea!


Doctorul iTool are grija de tableta mea!





                   Buna seara dragilor, bine v-am regasit pe pagina mea. Astazi doresc sa va impartasesc din problemele mele pe care le-am intalnit in privinta tabletelor. Am o tableta Samsung Tab2 GT-P1000 , la care am tinut foarte mult, vorbesc la trecut pentru ca aceasta intr-o noapte a decis sa ma paraseasca fara nici un semn de intoarcere. Nu imi dau seama care a fost motivul pentru care nu s-a mai aprins, insa am fost tare dezamagita, pentru ca in ceea ce priveste noile tehnologii, de Samsung sunt cel mai multumita, incepand de la sistemul de operare pana la forma tabletei.
                 Bun, tableta nu a mai functionat,, asa ca am decis sa o repar. Dupa ce am apelat la o firma din orasul meu, fara succes, am decis sa apelez la cei de la Samsung, asa ca am dus tableta la reprezentanta. Si ghiciti ce am patit aici...pretul pentru o simpla constatare era cat jumatate din pretul tabletei la mana a doua :), iar daca doream sa o si repar (motivul pentru care ajunsesem de fapt aici), trebuia sa platesc cam cat costa tableta nou nouta. Asa ca m-am intors cu tableta acasa. De atunci, a ramas scumpa mea tableta neutilizata si neutilizabila. 
               Cum totul se intampla cu un scop in viata, de curand i-am descoperit pe cei de la iTool. Acestia asigura reparatii telefoane, tablete cat si pentru GPS-uri. In ceea ce priveste telefoanele cei de la iTool asigura repararea pentru toate modelele existente pe piata romaneasca si pentru majoritatea telefoanelor aduse din alte tari, indiferent de banda de frecventa in care acestea functioneaza.
             Acestia sunt pe piata romaneasca de 3 ani, de asemenea folosesc pentru repararea telefonului, tabletei sau gps-ului piese originale sau cu acordul clientului piese similare, ale altor producatori. Acestia se ocupa de intreaga gama de reparatii hardware si software pentru telefoane. De asemenea cei de la iTool intervin pentru orice defect in cazul socurilor mecanice, contactului cu lichide, reparatii hardware pe placa de baza, schimbare componente, touchscreen, display iPhone, corp carcasa, microfon, casca, senzor proximitate, probleme semnal, probleme incarcare, conectori baterie.
           
               
                 Astfel cei de la Itool se ocupa si de repararea tabletelor, aici incadrandu-se chiar tableta mea. Partea buna este ca desi au sediul in Bucuresti se pot trimite telefoanele, tabletele si GPS-urile prin curier rapid la ei, asigurand astfel si garantie pentru toate serviciile prestate.
                   La acestia diagnosticarea adica constatarea problemei este GRATUITA, spre diferenta de cei de la Samsung, unde eram nevoita sa platesc destul de mult ca sa imi zica exact ce are tableta mea. Sunt specializati pe reparatii Apple, Lenovo, Nexus, Samsung, etc.


              Dar sa nu uitam si de produsul pe care imi doresc sa-l repar, mai exact tableta mea Samsung Tab2 GT-P1000, rezolvare pe care sper sa o gasesc la cei de la Itool. Printre problemele pe care ni le vor rezolva cei de la Itool regasim: inlocuire geam Samsung touch screen display, sau ce alta marca detineti, inlocuire rama etansare ecran, reparatii butoane volum sus jos sau buton silent iPad Air, reparatii wifi, receptionare semnal wifi, reparati tablete supraalimentate, reparatii si interventii pe placa de baza etc.
               Cei de la iTool au grija si de siguranta calatorilor noastre astfel ca se ocupa si de: reparatii GPS, resoftari GPS, actualizare harti GPS, inlocuire touch GPS si inlocuire display GPS.
                Avantajele pe care ni le ofera acestia sunt urmatoarele: ofera servicii de calitate in cel mai scurt timp posibil, raportul calitate/pret este excelent, garantia oferita, consultanta calificata gratuita, folosesc doar piese originale OEM sau de cea mai buna calitate, toate reparatiile sunt facute dupa standardele producatorului, primim informatii complete despre problemele si variantele de reparatii ale telefonului intrat in serviceul lor, primim solutii complete privind problema noastra (consultanta, service gsm online, evaluari, contracte de service, contracte de garantie si post-garantie.



               Dar ca sa revenim la problema mea, sper sa gasesc la cei de la iTool marea rezolvare pe care o tot caut de atata timp, pentru ca stiu ca unul dintre domeniile de care se ocupa cu eficienta acestia sunt reparatiile Samsung. Stiu ca sunt profesionisti si vor avea grija atat de tableta mea cat si de nevoile mele. Asa ca dragilor, daca va doriti sa aveti parte de consultanta rapida si gratuita dar si de piese originale va recomand sa apelati la echipa iTool.


Cam atat am vrut sa va spun in aceasta seara, pana data viitoare, va trimit multe imbratisari!









             

24 de comentarii:

  1. Informatii foarte utile. Multumim mult Afrodita spune :*.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ce imi vad ochii, nu stiu la care sa ma uit, numai bunatati pe aici :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiiam de cei de la iTool, multumesc pentru pont, chiar am problema cu softu telefonului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ar fi placut sa aiba si preturile postate pe site, cel putin orientativ.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte interesant, o sa arunc si eu o privire

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur sa vad ca ai ales sa colaborezi doar cu firme de renume, felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut si eu de curand o problema de genu, am dus telefonu la reparat la un service de cartier si mai rau l-au stricat...mi-am invatat lectia, acum apelez numai la firme cunoscute.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma intreb de ce dai atatia bani pe un telefon sau tableta si se strica exact dupa ce se termina garantia? Mersi de pont Afrodita.

    RăspundețiȘtergere
  9. GPS-ul meu nu are harta actualizata, pot sa rezolv si aceasta problema la iTool?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta, mai multe detalii iti pot da ei, (0753) 811 740 (0784) 814 808

      Ștergere
  10. Si eu am nevoie de un mester, mi se inchide si mi se aprinde tableta fara nici un motiv singura :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai multe detalii gasesti la numarul lor (0753) 811 740 (0784) 814 808 :*

      Ștergere
  11. Si mie plac telefoanele destepte insa parca se strica mai repede ca cele vechi, multumesc de postare :*

    RăspundețiȘtergere

Comentarii