vineri, 19 decembrie 2014

Amenajarea locului de relaxare din casa ta!





Mobila Ghencea imi amenajeaza casa in 2015!





       Buna ziua dragilor, pentru ca in cele doua postari anterioare, am analizat amenajarea dormitorului, a livingului, dar si a bucatariei, cred ca este timpul sa ne gandim si la locul de afara, adica la gradina si la terasa noastra sau pentru cei ce locuiesc la bloc, la barul din casa. Cei de la Mobila Ghencea nu au uitat nici acest spatiu, asa ca detin in portofoliul lor o gama larga de produse perfecte pentru amenajarea acestora.



         Cei ce locuiesc la casa, se pot bucura de gradina sau terasa amenajata cu mobila ca: sezlong, balansoar, scaun pliant, set masa picnic, diferite mese pentru gradina, banci pentru gradina, gheridon pentru gradina. Toate realizate din cele mai bune materiale pentru obtinerea unei calitati desavarsite.


          In ceea ce priveste scaunele realizate de catre cei de la Mobila Ghencea, pentru gradina noastra, regasim o gama variata de produse precum: scaun terasa cu brate, scaunt pliant tip regizor, balansoar Clasic, sezlong Tahiti, Gheridon lemn gradina. Scaunul pentru terasa cu brate este pliant si are o structura din lemn masiv exotic si dimensiunile 64,5 x 59 x 89 cm. Scaunul pliant tip regizor este realizat cu o structura din lemn, panza este impermeabila si usor de curatat, putand sa fie personalizata la cerere. Balansoarul Clasic este realizat din lemn stratificat, lacuit si ratan sintetic, fiind disponibil pe lemn natur sau wenge. Sezlongul Tahiti este realizat pe structura din fag masiv lacuit, panza din bumbac si in, cu 4 trepte de inaltime, sezlongul poseda o perna odihnitoare, este disponil in nuante ca natur, mahon si stejar, dimensiunile acestuia sunt: lungime totala pliata 137 cm, latime utila 57,5 cm , latime totala 77,5 cm. Un alt produs pe care il gasiti la cei de la Mobila Ghencea este Gheridonul din lemn masiv exotic avand ca dimensiuni 85 x 47,5 x 79,5 cm.


          In ceea ce priveste mesele pentru gradina, si pe acestea le gasiti la cei de la Mobila Ghencea. Cateva modele sunt prezentate in imaginea de mai sus. Setul masa picnic este format din masa pliabila si 4 tabureti pliabili, produsele sunt realizate din lemn de fag baituit si lacuit, dimensiunile acestuia sunt: masa 50 x 50 x 51 cm, iar taburetii 29 x 30 x 38 cm. Setul masa Terasa cuprinde doua scaune pliante si o masa din lemn masiv exotic, dimensiunile acestuia sunt: dimensiune masa 60 x 60 x 73,5 cm, iar dimensiunea scaunului este de 47,5 x 52,5 x 83 cm. Masa de gradina ovala extensibila este executata din lemn masiv exotic avand ca dimensiuni 150 x 210 x 90 x 73,5 cm. Masa gradina rotunda este executata din lemn masiv exotic iar dimensiunile acesteia sunt 90 x 90 x 73,5 cm. Banca gradina cu doua locuri este realizata din lemn masiv exotic, iar dimensiunile acesteia sunt 68,5 x 102 x 50/122 cm. 
                   

            Cum cei de la Mobila Ghencea nu ii uita nici pe cei ce nu locuiesc la curte, le propun in apartament crearea unui bar perfect pentru momentele de relaxare. Pentru crearea barului de apartament avem nevoie de scaune de bar cat si de o masa pentru bar. Am ales sa va prezint doua tipuri de scaune pentru bar (Scaun de bar Sandra si Scaun de bar Venezia) si o masa pentru bar. 
            Scaunul de bar Sandra este rotativ, reglabil pe inaltime prin sistem hidraulic, sezut tapitat cu piele ecologica, baza cromata, suport de picioare cromat avand ca dimeniuni 51 x 47,5 x 88-109 cm.   Scaunul de bar Venezia este realizat din lemn si sezut tapitat, disponibil pe wenge, nuc sau cires, iar dimensiunile acestuia sunt: inaltime totala 101 cm, inaltime sezut 73 cm, adancime 44 cm, latime 41 cm. Si nu in ultimul rand avem nevoie si de o masa pentru barul nostru, aceasta este reglabila pe inaltime cu picior cromat si blat mdf negru, iar ca dimensiuni cu o inaltime de 66-92 cm si diametru blat 60 cm.
            Mobila Ghencea livreaza comenzi atat in Bucuresti cat si la nivelul intregii tari, reusind astfel sa aiba clienti in intreaga Romanie. Referitor la modalitatea de plata, aceasta se poate realiza in mai multe metode: online cu card bancar Visa sau Mastercard, pana la 12 rate cu dobanda zero cu card de cumparaturi Raifaissen Bank, cu card Avantaj pana la 12 rate cu dobanda zero prin MobilPay Credit Card, cu Bonus Card (Garanty Bank) cu dobanda zero prin MobilPay Credit Card, cu Star BT (Banca Transilvania) pana la 12 rate cu dobanda zero prin MobilPay Credit Card, cu card de credit BCR pana la 12 rate cu dobanda zero, in numerar, prin virament bancar, prin ordin de plata sau prin plata ramburs la curier.



            Ce parere aveti dragilor de produsele celor de la Mobila Ghencea, ati mai achizitionat mobila de la ei? Daca nu, va bate gandul sa ii vizitati? Eu am ramas surprinsa de varietatea produselor pe care o detin cat si de calitatea acestora raportata la un pret minim.

         Cam atat am vrut sa va spun in aceasta postare, pana data viitoare, va trimit multe imbratisari!

28 de comentarii:

  1. Asteptam venirea verii pentru a ne amenaja gradina cu astfel de produse minunate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricine isi doreste o gradina asa minuta, speram pe viitor sa avem parte de asa bijuterii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta vei avea parte de ele daca iti doresti cu adevarat :*

      Ștergere
  3. O masa pentru gradina mi-ar fi perfecta :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viziteaza-i pe cei de la Mobila Ghencea, vei gasi aici exact ce iti doresti :*

      Ștergere
  4. Foarte frumoase mesele, este bine ca au contract cu curieru, dar ce ar fii daca ar deschide noi magazine in tara ?

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt superbe toate produsele celor de la Mobila Ghencea, nu mai fac angajari?? vreau sa lucrez pentru ei :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca mai fac angajari, insa o sa-i intreb pentru tine Mihaela :*

      Ștergere
  6. Au produse pe care nu le-am mai vazut pana acum, si vand si in rate, deci foarte tare :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac produsele prezentate, sunt diferite fata de ce am vazut in oras, sa-l anuntam pe Mosu de adresa lor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbeste te rog cu Mosu si pentru mine, am fost tare cuminte :D

      Ștergere
  8. Foarte interesant, nu ne mai omoram prin magazine sa ne cumparam mobila acum dam comanda direct pe net si vine curieru acasa, asa DA :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum pot sa imi cumpar cea mai frumoasa mobila de pe net, multumesc draga mea :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar imi doresc o noua masa pentru gradina mea :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa punem mai mult pret pe calitatea mobilei noastre ca sa nu cumparam prea des, multumesc de pont :*

    RăspundețiȘtergere
  12. asa ca detin in portofoliul lor o gama larga de produse perfecte pentru amenajarea acestora. scaune de masa

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow! postul dvs. este foarte precis, cu imagini frumoase de masă sau scaun ... este foarte atractiv Sezlong Spa
    Sezlong din lemn
    Sezlonguri din lemn

    RăspundețiȘtergere

Comentarii