miercuri, 17 decembrie 2014

Casa noua cere mobila noua!



Mobila Ghencea imi amenajeaza casa in 2015!





             Buna ziua dragilor, dupa cum probabil unii dintre voi stiti, am o pasiune pentru schimbarea mobilei cat mai des, pe cat imi permite bugetul, insa adesea m-am lovit de "problema" furnizorului serios, mai exact, de unde as putea sa achizitionez produse de calitate la preturi avantajasoase. La inceput, lipsa experientei isi spunea cuvantul, asa ca aveam tendinta sa cumpar doar mobila care ma atragea estetic insa care calitativ lasa de dorit. Presupun ca si acesta este unul dintre motivele pentru care am fost nevoita sa imi schimb mobila aproape anual, iar daca vorbim despre scaunul directorial, pe acesta eram nevoita sa-l schimb de doua ori pe an. Cu alte cuvinte, bani pierduti pe care trebuia sa ii investesc intr-un produs de calitate.
           Insa, dupa cum bine stiti, cum niciodata nu este prea tarziu, multumita mediului online am avut sansa sa descopar in ultimul timp anumite firme la care m-am "abonat", iar in momentul in care am nevoie de produse de calitate, ii caut cu placere.
           Printre firmele mele preferate in materie de calitate de necontestat se numara si cei de la Mobila Ghencea. Acestia au o gama variata de produse, precum: scaune si tabureti, mobila bucatarie, mobila dormitor, saltele, mobilier office, mobilier living, mobilier bar, mobilier hol, dar si mobila pentru gradina si terasa ta. Daca v-am trezit interesul, va invit sa cititi in continuare :)


               
           Am decis sa incep prin a va prezenta mobila pentru dormitor, pentru ca dormitorul cred ca este cea mai importanta incapere din casa. Veniti, seara de la munca, obositi, de multe ori dupa un scurt dus nu va mai doriti decat un somn odihnitor, si unde se poate intampla acest lucru daca nu in dormitor? Cei de la Mobila Ghencea sunt cei mai in masura pentru a va asigura aceste mici placeri, pentru ca detin 80 de seturi mobila dormitor moderna, pentru toate gusturile, varstele dar si buzunarele. De asemenea, ne ofera posibilitatea de a ne mobila dormitorul cu produse individuale precum dulapuri, paturi si noptiere, comode, somiere sau chiar perne. Cei din echipa Mobila Ghencea vin in ajutorul vostru cu sfaturi practice si esentiale pentru casa voastra. Astfel setul standard de mobila pentru dormitor este compus din pat cu doua noptiere, comoda cu sertare, dulap de haine si masuta de toaleta, insa daca spatiul este restrans putem sa optam pentru alte combinatii. 
               
           Cei din echipa Mobila Ghencea sunt constienti ca pentru a avea un somn odihnitor ai nevoie si de o saltea perfecta, astfel ei detin in portofoliul lor de produse si saltele ERGOFLEX, saltele ortopedice si superortopedice pe plasa de arcuri, cu ajutorul carora vom avea parte de somnul odihnitor atat de ravnit.
          O alta incapere in care in general femeile iubesc sa isi petreaca timpul este bucataria, si cum se poate sa iti faca placere sa stai intr-o camera, daca nu initial estetic. Cei de la Mobila Ghencea executa si mobilier la comanda din pal melaminat, coltare bucatarie, mese si scaune.

          Ca sa ne bucuram de o bucatarie echipata complet pe langa un coltar de bucatarie si o masa trebuie sa detinem si un minim de 4 scaune realizate in ton cu mobila de aici. Astfel va recomand un model dintre acestea doua, mai exact in prima imagine avem Scaunul Flash, acesta detine un cadru metalic cromat, sezut si spatar din lemn stratificat tapitat cu piele ecologica intr-o gama variata de culori. In cea de-a doua imagine este prezentat scaunul de bucatarie Asia 2, acesta este un scaun robust si elegant, avand o structura cromata si sezut tapitat cu piele ecologica crem.


         M-am gandit si la cei care au intampinat aceeasi problema ca si mine, adica scaunul directorial sa se tot rupa, asa ca v-am ales doua scaune perfecte pentru biroul vostru. Ambele scaune (negru Scaunul directorial Telma si portocaliu scaunul directorial US) sunt scaune reglabile pe inaltime prin sistemul hidraulic, cu baza si brate pp.  Sa nu uitam nici de biroul Office Stejar Rustic realizat din pal melaminat de 18 mm grosime.


              Mobila Ghencea livreaza comenzi atat in Bucuresti cat si la nivelul intregii tari, reusind astfel sa aiba clienti in intreaga Romanie. Referitor la modalitatea de plata, aceasta se poate realiza in mai multe metode: online cu card bancar Visa sau Mastercard, pana la 12 rate cu dobanda zero cu card de cumparaturi Raifaissen Bank, cu card Avantaj pana la 12 rate cu dobanda zero prin MobilPay Credit Card, cu Bonus Card (Garanty Bank) cu dobanda zero prin MobilPay Credit Card, cu Star BT (Banca Transilvania) pana la 12 rate cu dobanda zero prin MobilPay Credit Card, cu card de credit BCR pana la 12 rate cu dobanda zero, in numerar, prin virament bancar, prin ordin de plata sau prin plata ramburs la curier.
              Ce parere aveti dragilor de produsele celor de la Mobila Ghencea, ati mai achizitionat mobila de la ei? Daca nu, va bate gandul sa ii vizitati? Eu am ramas surprinsa de varietatea produselor pe care o detin cat si de calitatea acestora raportata la un pret minim.

         Cam atat am vrut sa va spun in aceasta postare, pana data viitoare, va trimit multe imbratisari!

24 de comentarii:

  1. Mereu in ajutorul oricui cu idei minunate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase toata mobila celor de la Mobila Ghencea, o sa le fac o vizita :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate fac reduceri de Mos Craciun cei de la Mobila Ghencea :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa speram ca vor face, doar o data pe an vine Mosu, nu-i asa? :D

      Ștergere
  4. Scaunul directorial US ar fi necesar in casa mea :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate sunt minunate, perfecte pentru cadouri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lucrurile de calitate se gasesc greu, si eu faceam aceeasi greseala ca si tine, imi placea mobila si o cumparam, o sa tin cont de sfatul tau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu dati banii pe prostii, luati mobila de calitate :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper sa vina anu asta Mosu cu ceva mobila, nu m-ar deranja chiar deloc :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Doar mobila de calitate la preturi mici :)

    RăspundețiȘtergere

Comentarii