joi, 18 decembrie 2014

Mobila de calitate este o necesitate!




Mobila Ghencea imi amenajeaza casa in 2015!




             Buna ziua dragilor, dupa cum stiti din postarea anterioara, imi doresc ca in anul ce bate la usa, sa imi mobilez casa cu mobila de calitate, asa ca am apelat la cei de la Mobila Ghencea. Daca in postarea anterioara v-am prezentat mai multe produse de la ei printre care: mobilier de bucatarie, mese, scaune, mobilier de dormitor, saltele si mobilier office, astazi vreau sa ma axez pe mobilierul pentru living, sau sufragerie pe intelesul tuturor.
            Sufrageria este locul unde ne primim musafirii, prietenii, sau alte rude venite in vizita. Asa ca ne dorim ca intotdeauna sa aiba un aspect cat mai modern cat si practic. Prima data pentru amenajarea sufrageriei ne alegem o biblioteca in ton cu personalitatea noastra.
              
             Am ales pentru voi doua modele de biblioteca, care mi-au atras atentia atat estetic cat si din punct de vedere al calitatii. Astfel biblioteca Suprema este realizata din pal melaminat in nuantele wenge si rosu lucios sau wenge si capucino, avand dimensiunile 2900 x 2025 x 450 mm. Biblioteca Selena este realizata din pal melaminat, aceasta este compusa din: vitrina 1200 cu rafturi si doua sertare, comoda doua sertare, polite suspendate si dulap doua usi cu bara de haine. Aceasta se executa in combinatia wenge cu usi fildes, si are dimensiunile: latime 2900 mm, inaltime 2006 mm, adancime 566 mm.

          Bineinteles nu putea lipsi din sufragerie un coltar perfect pentru vizionarea unui film in compania prietenilor. De data aceasta am ales pentru voi doua modele de coltare diferite, astfel, in prima imagine avem prezentat Coltarul pentru living extensibil Picasso, acesta poate fi comandat pe imitatie piele sau stofa. extensia generoasa a acestuia ofera un spatiu optim pentru dormit fiind prevazut si cu lada pentru lenjerie. Dimensiunile acestuia sunt: coltar 300 x 165 x 80 cm si extensie 135 x 230 cm.
            In cea de-a doua imagine avem prezentat Coltarul pentru living Santorini, acesta pe langa designul modern si atractiv detine si un mecanism in partea laterala care asigura un confort marit, datorita diferitelor pozitii la care il putem regla. Este prevazut si cu lada pentru perne, pilota si lenjerie. Structura acestuia este din metal in combinatie cu pal, asigurand astfel o garantie pentru o durata lunga de utilizare si o rezistenta solida. Este confectionat din piele ecologica si material taxtil de inalta calitate, disponibil in diverse nuante de culori. Dimensiunile acestuia sunt: coltar 295 x 90 x 90 cm si extensie 245 x 140 cm.


           Ca sa mobilam o sufragerie complet, avem nevoie si de o masa  extensibila sau simpla si de 4 scaune minim, asa ca de data aceasta m-am orientat la Masa living Napoca si Set masa cafea cu tabureti. Masa living Napoca este o masa cu picioare din lemn de fag, blat de pal melaminat de 36 mm grosime si cant abs de 2 mm, este disponibila in 4 variante de culoare (wenge, cires, nuc si natur). Dimensiunile acesteia sunt de: 120 x 80 x 75 cm.
           In cea de-a doua imagine am ales setul living format din, masa cafea si 6 tabureti. Masa de cafea este realizata cu picior MDF cu tapiterie din PVC si blat de sticla securizata, dimensiunea acesteia este de 130 x 70 x 45 cm. Cei 6 tabureti au cadru MDF si tapiterie din PVC, dimensiunile acestora sunt de: 27,5 x 33 cm.

          
           Daca in postarea anterioara am vorbit despre scaunele de bucatarie, este necesar sa ne ocupam si de scaunele pentru living, asa ca astazi m-am orientat spre aceste doua modele de fotolii. Fotoliul Ella este perfect pentru persoanele mai conservatoare, care nu isi doresc sa iasa in evidenta prea mult decat prin eleganta. Acesta este realizat pe o structura din lemn, disponibil pe culorile: fag natur, medium brown, maro inchis si negru, iar perna este pe alb.
            Fotoliul elegant tip pantof cu toc tapitat este ideal pentru persoanele mai extravagante care isi doresc o nota de modernism in sufrageria lor. Acesta este realizat pe structura de pal, tapitat cu piele ecologica, avand ca dimensiuni: inaltime 1000 mm, adancime 1000 mm si latime sezut 450 mm.

           Mobila Ghencea livreaza comenzi atat in Bucuresti cat si la nivelul intregii tari, reusind astfel sa aiba clienti in intreaga Romanie. Referitor la modalitatea de plata, aceasta se poate realiza in mai multe metode: online cu card bancar Visa sau Mastercard, pana la 12 rate cu dobanda zero cu card de cumparaturi Raifaissen Bank, cu card Avantaj pana la 12 rate cu dobanda zero prin MobilPay Credit Card, cu Bonus Card (Garanty Bank) cu dobanda zero prin MobilPay Credit Card, cu Star BT (Banca Transilvania) pana la 12 rate cu dobanda zero prin MobilPay Credit Card, cu card de credit BCR pana la 12 rate cu dobanda zero, in numerar, prin virament bancar, prin ordin de plata sau prin plata ramburs la curier.
          Daca va doriti un living perfect apelati cu incredere la cei de la Mobila Ghencea, cu siguranta aici veti gasi exact ceea ce va doriti.
           Ce parere aveti dragilor de produsele celor de la Mobila Ghencea, ati mai achizitionat mobila de la ei? Daca nu, va bate gandul sa ii vizitati? Eu am ramas surprinsa de varietatea produselor pe care o detin cat si de calitatea acestora raportata la un pret minim.

         Cam atat am vrut sa va spun in aceasta postare, pana data viitoare, va trimit multe imbratisari!



24 de comentarii:

  1. Idei utile pentru mobilarea locuintei :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa casa sa tot ai, imi place ca livreaza in toata tara :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac mult produsele lor, si preturile sunt foarte bune, multumim de articol :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am mai vazut pana la ei fotoliu pantof, este foarte frumos :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi doresc si eu ca cei de la Mobila Ghencea sa imi amenajeze casa in 2015, insa cine stie ce buget voi avea :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru postare :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Mobila de calitate tot mai greu se gaseste in zilele noastre, cum era pe vremea lui Ceausescu cand aveam un pat cate 20 de ani, acum dupa un an se rupe in bucatele. Sunt chiar curioasa daca acestia au mobila de calitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Niculina, insa cei de la Mobila Ghencea sunt profesionisti, cu siguranta vei fi multumita de produsele lor :*

      Ștergere
  8. Foarte frumoase toata mobila prezentata, o sa le fac o vizita saptamana viitoare, multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am mai cumparat mobila de la ei insa m-ar bate gandu sa le fac o vizita :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie sa recunosc ca au mobila frumoasa, sper sa fie si rezistenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este de calitate, pe langa faptul ca este si frumoasa :*

      Ștergere

Comentarii