marți, 16 decembrie 2014

Mos Craciun, esti cel mai bun!

                                                 

Buna seara dragilor,



            Scriu aceasta postare in speranta ca as putea sa va readuc in minte si in suflete momentele petrecute in copilaria noastra, cand eram fericiti fara prea multe eforturi. Cand oameni ofereau mici cadouri cu zambetul pe buze pentru ca stiiau ca nimic nu se poate compara cu bucuria simtita de catre cei mici.
           Cati dintre noi isi mai amintesc, clipele cand copil find, isi doreau cu ardoare o anumita jucarie, care nu se putea compara cu nimic din ceea ce aveau? Cati dintre noi isi mai amintesc, momentele cand isi doreau sa-l astepte pe Mos Craciun, pentru a-i multumi pentru minunatele cadouri dar si pentru a avea ocazia sa-l intalneasca pe Mosul darurilor, persoana raspunzatoare atat de cadourile frumoase cat si de nuielusele lasate.
            Chiar daca pentru multi dintre noi aceste momente au ramas undeva in urma anilor, insa nu au fost sterse din sufletele noastre. Pentru cei mici sunt foarte prezente, asa ca sper ca nu ati uitat bucuria resimtita in suflet in momentul primirii unui nou cadou. Asa ca dragilor sa ne aducem aminte cum este sa fii copil si sa ii facem fericiti pe copii din viata noastra doar cu daruri alese.
            Asa cum Mos Craciun vine la noi doar cu daruri alese, asa si eu am descoperit pentru voi, cel mai bun loc de unde puteti sa le achizitionati darurile promise de catre Mos Craciun celor mici. Acest loc mimunat este chiar in mediul online, astfel fiecare dintre noi vom avea posibilitatea sa ne bucuram de produsele lor. Dar ca sa nu va mai tin pe jar, va dezvalui ca cei despre care va vorbesc sunt cei de la BabyTrend.
           Acestia au o gama variata de produse, pe care daca o veti vizita sunt convinsa ca veti gasi cadoul perfect pentru cel mic. Gama de produse a celor de la BabyTrend cuprinde numeroase produse, printre care regasim: carucioare pentru copii care mai de care mai dichisite, genti, jucarii pentru carucioare, umbrele pentru carucioare, scaune auto si diferite accesorii pentru acestea, paturi din lemn, saltele, interfoane, carusele, tarcuri pentru copii, videofoane, scaun masa copii, sterilizatoare, pompe de san manuale, pompe de san electrice, biberoane si tetine, suzete si accesorii, scutece si servetele, aparate aerosoli, umidificatoare, cantar bebelusi, termometre, saniute, premergatoare, marsupii, vehicule fara pedale, trotinete, vehicule electrice, balansoare si leagane, centre de activitati, piscine si gonflabile, casute pentru copii, tobogane, corturi de joaca, masinute si avioane, jucarii educative, jucarii din lemn, papusi si accesorii, ghiozdane si rechizite, trolere pentru copii, penare, jucarii pentru gradinite, mobilier pentru gradinite.
               Cred ca v-am convins ca, gama acestora de produse este foarte larga si cu siguranta aici veti gasi cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi. Dar, sa va prezint cateva produse care m-au incantat.
Printre favoritele mele se numara saniutele, pentru ca le consider potrivite atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, astfel putem sa ne simtim iarasi copii. 


            Aceasta saniuta este ideala pentru copii, pentru ca ofera atat siguranta cat si confort celor mici. Avantajul pe care il ofera aceasta saniuta este dat de sacul de iarna Speddy, sac care in interior este captusit cu lana, oferind astfel caldura permanenta, chiar si la temperaturi sub 0 grade.
            Alt produs care mi-a atras atentia l-am gasit in categoria Jucarii-Trenulete si accesorii, pentru ca dupa saniute consider trenuletele la fel de distractive atat pentru cei mici cat si pentru noi.
            Pe siteul celor de la BabyTrend veti gasi jucarii pentru toate varstele, asa ca puteti sa intocmiti lista pentru Mos Craciun inca de acum. Pentru baietei gasim diferite masinute, garaje si alte accesorii pentru acestea.


                Sa nu uitam nici de jucariile pentru fetite, carora putem sa le daruim diferite jucarii de plus, precum Winnie si prietenii sai.

             Daca ne dorim un cadou perfect pentru mai multi copii va recomand o casuta pentru copii sau un topogan. Cu siguranta cei mici isi vor gasi un loc propriu, in care isi vor petrece timpul liber intr-un mod cat mai sigur.


                Acestea au fost propunerile mele pentru Mos Craciun, sper sa va incante produsele celor de la BabyTrend la fel de mult cum mi-au placut si mie. Sa nu uitam de dorintele celor mici si sa incercam pe cat posibil sa le indeplinim, pentru ca o singura data in viata suntem copii. Sper ca ne-am trezit la viata impreuna amintirile dulci ale copilariei, si ca de aceasta data nu le vom mai ascunde intr-un colt in sufletul nostru.

 Cam atat am vrut sa va spun in aceasta seara, pana data viitoare, va trimit multe imbratisari!
               
         











                
              



26 de comentarii:

  1. Mos Craciun a luat notite. Mulmumim pentru ajutorul acordat :).

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa ii cumpar cateva ceva celei mici de mos :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ajunge Mosu cu aceste jucarele, nu o sa mai reusesc sa-l dezlipesc pe Andrei de jucarii, sa vedem acum ce face si Mosu :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Trenuletele sunt preferatele mele, il astept si eu pe mosu :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Casuta pentru copii este perfecta pentru prichindeii mei :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Este prima data cand vad o asa saniuta, este uauuuu, ar fi perfecta pt baietei mei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mos Craciun stie acum unde sa opreasca prima data :D , multumim :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Masinuta neagra zici ca este reala, o vreau pentru baietelu meu :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Decat toate jucarele pe care le-a si rupt luate de Mos Nicolae celui mic mai bine ii luam o saniuta de aici si o avea ani de zile, plus ca cica ar veni ninsorile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa se spune, ca de luni vin ninsorile, poate ajunge Mosu la cei mici cu saniuta :*

      Ștergere
  10. Atat cei mici cat si cei mari iubesc jucarele, parca ne fac sa mai uitam de necazuri si probleme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate Lavinia, ne dau o stare de bine :* sa nu uitam niciodata sa fim copii :*

      Ștergere
  11. Da si mie tot saniutele imi fac cu ochiu, insa sa vedem ce parere are si Mos Craciun :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu imi doresc sa fiu copil sa pot sa ma bucur de toate minunatiile astea :*

    RăspundețiȘtergere

Comentarii