miercuri, 24 decembrie 2014

Tinuta de Revelion vine de la Oasap!






Buna ziua dragilor, 





  
              Pentru ca multi dintre voi m-ati intrebat care este tinuta pe care am ales-o pentru acest Revelion, am revenit cu aceasta postare, in care sa va prezint ce mi-am ales pentru ultima zi din 2014.  Dar sa va arat exact tinuta din acest an.







            Rochia pe care am ales-o in acest an este marca OASAP Black Sheer Mesh Spliced Maxi Dress pe care o gasiti aici . Este o rochie perfecta pentru o ocazie speciala, care cu siguranta nu va trece neobservata. Pentru ca este si ajunul Craciunului, m-am ocupat si de impodobirea bradutului meu, si iata ce a iesit :)



                 De asemenea imi doresc ca in acest an sa pot sa ajung de sarbatori la tara, pentru a ma bucura cu adevarat de toate obiceiurile noastre minunate. Pacat ca la oras nu se mai pastreaza aceste obiceiuri, incet incet disparand si din zonele rurale.







              Pentru ca Nasterea Domnului Iisus se sarbatoreste in intreaga lume, si cei de la OASAP doresc sa ni-l trimita pe Mos Craciun in prag cu oferte de pana la 90% reducere in limita stocului disponibil, asa ca faceti-va timp si aruncati un ochi pe siteul lor, mai multe oferte gasiti aici.



          
          Sper ca vi se pare interesanta tinuta mea pentru inceputul lui 2015, sa aveti sarbatori frumoase langa cei dragi si un an nou mai bun decat 2014.

Cam atat am vrut sa va spun in aceasta postare, pana data viitoare, va trimit multe imbratisari!








Un comentariu:

  1. foarte bine iti vine rochia si este o alegere minunata!
    tocmai ti-am descoperit blogul si m-am abonat,
    te astept si pe la mine
    te pup :*

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Comentarii