joi, 19 februarie 2015

Daca este joi, este ziua reducerilor la Domafon!


Buna ziua dragilor, 


                      Dupa cum stiti astazi este joi, ziua in care cei de la Domafon ne rasfata cu noi reduceri, reduceri pe care le gasiti pe site cu pretul taiat, de asemenea foarte important, reduceri de care puteti sa va bucurati decat astazi. Asa ca joia este ziua REDUCERILOR la Domafon. Dar sa va prezint reducerile de astazi, puteti sa achizitionati mai ieftin: perna TEMPUR "imbratisata", perna TEMPUR Original Queen, perna TEMPUR Symphony, pilota Love Story Billerbeck  200x220 cm, saltea Newlattex 80x200 cm, saltea osteopat 90x200 cm, saltea polilatex plus 80x200 cm, saltea Visco Medicare Deluxe 90x200 cm, saltea Visco Vitality 80x200 cm.Perna destinata in special celor care dorm imbratisand perna

                  Perna Ombracio de la Tempur ofera confort extraordinar si sustinere in pozitia preferata de somn. Designul special ajuta la imbunatatirea respiratiei, chiar si atunci cand dormiti pe burta. Forma, materialul si husa pernei au fost concepute pentru o aerisire mai buna, confort si pur si simplu un somn mai odihnitor.

2. Perna TEMPUR Original Queen


                 Urmeaza perfect conturului zonei cervicale asigurand sustinere optima si detensionare a muschilor.
Structura pernei
Material TEMPUR vasco-elastic, termosensibil.

Husa pentru perna
             Un velur de calitate superioara obtinut din 75% bumbac si 25% poliester. Husa este detasabila si poate fi spalata in masina de spalat la 60°. Culoare: crem.

3. Saltea polilatex plus 80×200 cm


                 O saltea elegantă de calitate optimă cu finisaje perfecte. O saltea eleganta de calitate optima cu finisaje perfecte. Poliuretanul folosit este ecologic, nedeformabil, anatomic si ortopedic.                  Tesatura de bumbac jacquard este captusita cu materiale termoreglante. Este rezistenta.

Interior – Poliuretan, densitate 28 kg/mc, h: 16 cm
Captuseala:
Fata 1: 200 gr. fibra antialergica din poliester + strat de 0,8 cm de poliuretan;
Fata 2: amestec bumbac + strat de 0,8 cm de poliuretan.
Husa – 70% bumbac, 30% poliester;
Inaltime finala: 18 cmSaltea din viscolatex cu start de MemoryFoam, tratata impotriva bacteriilor

                Visco Medicare Deluxe este o saltea cu tesatura antialergic3a sterilizata si tratata impotriva bacteriilor si acarienilor. Conceputa astfel incat corpul nostru sa respire in timpul odihnei, favorizand un somn linistit si relaxant pe tot parcusul noptii.INTERIOR:

strat de poliuretan densitate 28kg/mc h=15cm
strat de memory densitate 55kg/mc h=3cmCAPTUSEALA:
fata 1 memory 2 cm
fata 2 strat de 0,8cm poliuretan+200gr fibra de poliester;HUSA: stretch medicare
INALTIMEA FINALA: 21cm

                 Acestea sunt ofertele de la Domafon care mi-au trezit interesul astazi, nu uitati ca in fiecare JOI puteti sa va bucurati de noi promotii tentante. 


Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la Domafon, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii