marți, 3 februarie 2015

Stresul este astazi invins de scaunul cu masaj!







Scaunul cu masaj ne ofera relaxare in propria casa,







                Buna ziua dragilor, astazi vreau sa va vorbesc despre stres dar si modalitatile prin care reusim sa-l reducem si ulterior sa-l indepartam din viata noastra. Insa pana la indepartarea stresului din viata noastra, trebuie sa ne acordam propria definitie a stresului in functie de cauzele care duc la aparitia acestuia. Cunosc multe persoane care sufera de aceasta "stare" insa putini sunt constienti de efectele  nocive pe care le poate avea stresul in timp.
                Dar ca sa identificam cauzele care conduc la aceasta stare, pentru inceput sa definim stresul, astfel stresul este o stare intensa si neplacuta care, pe termen lung, are efecte negative asupra sanatatii.
               Cauzele care declanseaza aparitia stresului sunt diferite de la o persoana la alta, in functie de personalitate dar si de circumstante. In general, locul de munca, este unul dintre marii factori care declanseaza aparitia stresului, astfel aici poti sa intampini o varietate de probleme atat cu colegii cat si cu propriile performante pana la pierderea locului de munca, dar si diferite probleme financiare, neintelegeri in viata de cuplu, probleme de sanatate sau pierderea unei persoane dragi.
                 Dar care sunt simptomele care ne anunta ca suferim de aceasta stare: simptome fizice (dureri de cap, tensiune, stare de oboseala, lipsa relaxarii, indigestie, palpitatii, dificultati respiratorii, stare de voma, iritatii ale pielii, stare de lesin, transpiratie excesiva, susceptibilitate la alergii, cresterea sau scaderea rapida în greutate); simptome pe plan intelectual (dificultati in luarea deciziilor, tulburari de memorie, incapacitatea de concentrare, tulburari ale somnului, stare de ingrijorare, persistenta gandirii negative, decizii pripite);  simptome pe plan emotional (nervozitate si iritabilitate, anxietate, proasta dispozitie, deprimare, mai multa ingrijorare fara motiv, lipsa entuziasmului, lipsa simtului umorului, lipsa motivatiei, pierderea increderii in sine, lipsa satisfactiei in munca); schimbari de comportament (neliniste, agitatie, pierderea apetitului sau supraalimentare, insomnie, prea preocupat de problemele de serviciu pentru a se relaxa si a se ocupa de propria persoana, tendinta de a minti pentru a acoperi greselile, productivitate redusa).


                De asemenea stresul netrat in timp poate sa iti afecteze si sanatatea, astfel acesta poate provoca boli de inima (creste tensiunea arteriala si ritmul cardiac), diferite boli ale stomacului (gastrita, ulcerul, categorie de persoane in care ma incadrez si eu din pacate), poate sa apara diabetul si bineinteles depresia.
                Sunt convinsa ca majoritatea persoanelor se confrunta cu aceasta problema cel putin o data in viata, ba chiar mult mai des tinand cont de toate problemele cu care suntem nevoiti sa ne confruntam zilnic. Important este ca stresul are diferite modalitati de stopare, precum: sportul, astfel realizarea unor exerciti timp de 30 de minute zilnic, ne va ajuta atat la detensionarea corpului cat si la diminuarea starii de stres. De asemenea puteti sa apelati si la relaxarea prin respiratie, o metoda foarte simpla insa cu efect de moment, astfel timp de 3 secunde inspiri adanc, dupa care pastrezi oxigenul in plamani timp de 5 secunde si expiri, repeti acest exercitiu 10 minunte. Si metoda care pe mine ma ajuta cel mai mult in stoparea stresului este masajul, probabil ca multi dintre voi va doriti seara cand ajungeti acasa obositi cateva minute de relaxare insa de cele mai multe ori aceasta dorinta ramane doar la nivelul mintii.
                Dar cum tehnologia este tot mai prezenta in viata noastra si de aceasta data isi prezinta eficienta prin rezolvarea acestei probleme. Astfel daca va confruntati cu stresul in viata voastra si doriti sa va bucurati in fiecare seara de un masaj relaxant, puteti sa apelati cu mare incredere la scaunul cu masaj. Aceste minunate scaune care ne scapa de stres printr-un masaj relaxant le gasim pe ScauneOnline.ro, echipa constanteana care se ocupa cu distributia de produse de mobilier din iunie 2006 atat in mediul online cat si intr-un magazin din Constanta, echipa despre care v-am vorbit intr-o postare anterioara.
            Dar cea mai buna metoda pentru a va convinge de calitatea produselor celor de la ScauneOnline.ro este chiar prezentarea scaunelor ce detin functia de masaj, acestea se impart in: scaune cu functie de masaj, fotoliu cu masaj si scaune de birou cu masaj. Pentru astazi am ales sa va prezint urmatoarele modele:


                Primul model este Fotoliul cu masaj MAS 038, acesta este un model elegant, ce detine functia de recliner, functie ce ne ajuta sa lasam pe spate spatarul si astfel transformam fotoliul in pat. Dispune de functie de masaj prin vibratii in patru puncte (doua la nivel lombar si doua la nivel dorsal), cu trei nivele de intensitate, timer de 30 minute si 9 programe predefinite.
                Al doilea model este Fotoliul cu functie de masaj MAS 026, acesta este un fotoliu cu taburet, executat cu fata din piele ecologica, bratele imbracate in piele; stea de lemn . Produsul este prevazut cu SISTEM DE MASAJ in 6 puncte, cu trei nivele de intensitatate.  Produsul contine si un taburet pentru sustinerea picioarelor.
               Al treilea model este Fotoliul cu masaj MAS 042, acesta este un fotoliu cu functie de recliner (spatarul se lasa cu usurinta pe spate, transformandu-se rapid intr-un pat putin inclinat, tocmai bun pentru relaxare sau pentru dormit cateva minute ), baza din otel cromat si este tapitat cu piele ecologica neagra. Pe langa functia de recliner scaunul MAS 042 mai dispune si de functii de masaj cu ajutorul vibratiilor in 4 puncte, avand 2 dintre ele pozitionate la nivel lombar, iar alte 2 la nivel dorsal. Produsul are 3 nivele prestabilite de intensitate, un timer cu posibilitatea de efectuare masaj de 15 sau 30 de minute si 9 programe, toate predefinite din fabrica.


                Primul model este Scaunul cu functia de masaj MAS 014, al doilea model este Fotoliul cu functie de masaj MAS 052 iar ultimul model este Scaunul cu functie de masaj MAS 001. Toate cele 3 modele sunt fotolii cu taburet, executate cu fata din piele ecologica, bratele imbracate in piele; stea de lemn . Produsele sunt prevazute cu SISTEM DE MASAJ in 6 puncte, cu trei nivele de intensitatate.  Fiecare model contine si un taburet pentru sustinerea picioarelor.


               Ultimele 3 modele de scaune ce detin functia de masaj sunt: Scaunul de birou cu masaj OFF933, Scaunul de birou cu masaj OFF930 si Scaunul de birou cu functie de masaj OFF992.  
               Primul model Scaunul de birou cu masaj OFF933 este un produs robust, cu multe dintre componente realizate din metal. Acesta este tapitat cu piele ecologica, bratele sunt din otel suflat cu cromat si au suprafata de contact acoperita cu piele ecologica, iar steaua din metal cromat. Acest model este prevazut cu un cilindru pneumatic ce permite atat ridicarea, cat si coborarea, cu ajutorul dispozitivului amplasat sub sezut, dispozitiv ce are inclusa si functia de balans. Scaunul are SISTEM DE MASAJ ce utilizeaza cinci mecanisme pentru masaj, cu cinci programe diferite de masaj (pulsate, tapping, rolling, knedding si auto), avand prestabilite  trei nivele ale intensitatii.
              Al doilea model  Scaunul de birou cu masaj OFF930 este un scaun caracterizat prin robustete, ce este executat din piele ecologica, cu bratele metalice cromate acoperite cu piele de tip ecologic si stea metalica cromata. Acest model are un cilindru pneumatic ce permite si faciliteaza atat ridicarea, cat si coborarea, prin intermediul manetei mecanismului de balans si un SISTEM DE MASAJ in cinci puncte, cu sase programe de masaj, cu trei nivele ale intensitatii si un temporizator.
              Ultimul model disponibil si favoritul meu este Scaunul de birou cu functie de masaj OFF992, acesta este tapitat cu piele tip "split leather" doar pe suprafata de contact a sezutului si a spatarului, iar pe spatele sezutului si spatarului a fost tapitat cu  PU. Bratele scaunului sunt confectionate din lemn, iar steaua este metalica si imbracata in lemn. Produsul este prevazut cu un cilindru pneumatic utilizat pentru ridicare si coborare, mecanism de balans si SISTEM DE MASAJ in 5 puncte, din care 2 pozitionate la nivelul sezutului si 3 la nivelul spatarului, cu trei nivele de intensitatate deja setate.


           Dupa cum v-am precizat si in postarea anterioara, gama de produse a celor de ScauneOnline.ro este vasta, astfel daca va doriti puteti sa va bucurati de relaxare si in propria bucatarie, alegand din modelele prezente. Astazi am ales sa va prezint urmatoarele scaune de bucatarie: primul model este Scaunul de bucatarie BUC263, acesta este un scaun cu cadrul metalic mat, ce a fost vopsit in culoarea gri in camp electrostatic, cu sezutul si spatarul confectionate din piele sintetica. Acest model de scaun este foarte usor de manevrat, datorita faptului ca nu are manere si poate fi folosit si in spatiile inguste. Este un scaun rezistent si robust, cu un design simplu, dar modern ce poate fi utilizat atat in propria locuinta, cat si in spatiile publice. Este disponibil pe culorile: alb, bej, maro, portocaliu, rosu, negru, mov. In curand vor mai fi disponibile culorile: crem, crem lucios si bordo.
               Al doilea model este Scaunul de bucatarie BUC 266, acesta este realizat pe un cadru metalic ce a fost cromat in prealabil, cu cele patru picioare putin inclinate spre exterior pentru a creste gradul de siguranta , iar sezutul si spatarul sunt umplute cu poliuretan de inalta densitate si acoperite cu piele ecologica (PU). Acest model este disponibil pe culorile: bej, negru si maro.
              Ultimul model este Scaunul de bucatarie BUC1312, acesta este un scaun cu spatar inalt si decupat in forme moderne, poate fi utilizat atat in spatii publice cat si in propria locuinta. Aceste scaune au cadrul metalic acoperit cu crom, iar sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica mata. Proiectat si testat pentru a sustine greutati de pana la 100 kg.
              De asemenea pe siteul celor de la ScauneOnline.ro veti gasi promotii special alese pentru fiecare dintre noi. Asa ca dragilor alegeti calitatea in viata voastra, doar astfel va veti bucura atat de produse pentru o perioada lunga de timp cat si de o viata linistita.
               Asa ca dragilor daca va doriti un remediu rapid pentru: starea de oboseala, tensiune, dureri de cap, neliniste, agitatie, pierderea apetitului sau supraalimentare etc, simptome care anunta intrarea stresului in viata voastra, va recomand cu caldura sa va achizitionati un scaun ce detine si functia de masaj si zilnic 15-30 de minute sa va bucurati de clipe de rasfat atat pentru corpul cat si pentru psihicul vostru.



Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la ScauneOnline.ro , insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!





21 de comentarii:

  1. Dupa orele interminabile de munca, ne grabim sa ajungem acasa. Nicaieri nu este mai bine ca acasa, locul unde poti sa te odihnesti, sa lenevesti in voie si sa te refaci pentru urmatoarea zi de lucru. Toate acestea sunt garantate cu aceste scaune de mesaj si relaxarea este asigurata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate Cristina, un pic de masaj seara este nepretuit :*

      Ștergere
  2. Super tare! Chiar mi-as dori si eu unul. Am dureri de spate ingrozitoare de la pozitia incorecta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate sufar de aceeasi problema, insa din fericire am gasit si rezolvarea pentru aceasta problema :*

      Ștergere
  3. Doamne, fac şi eu precum Cristina! Eu stau toată după amiaza la liceu, pe un scaun nenorocit din lemn şi putrezesc oasele în mine acolo. Când ajung acasă, îţi dai seama că sunt mort de oboseală şi că aş vrea să îmi facă cineva un masaj. Mi-aş dori un asemenea scaun, şi chiar am intrat pe Scauneonline.ro şi am găsit câteva oferte tentante!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur Alexandru ca le-ai facut o vizita si celor de la ScauneOnline.ro , cred ca ai vazut ce "bijuterii" au la vanzare. Consider aceste scaune cu masaj printre cele mai bune inventii din ultimul timp :*

      Ștergere
  4. sa ai un astfel de scaun ar fi indicat dupa o zi de munca, a zi de stst in picioare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Ovidia, un pic de relaxare, dupa o zi intreaga de stres este extrem de necesara.

      Ștergere
  5. Eu una ador masajul si as fi cea mai fericita daca as primi cadou, de ziua mea, un astfel de scaun smecher :-).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu Camelia imi doresc tare mult un asemenea rasfat, te pup :*

      Ștergere
  6. Un asemenea scaun ar fi binevenit in orice casa,cred ca toata ziua as sta in el. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. la cat de mult imi place masajul cu siguranta as incerca ceva numai bun pentru mine si sanatatea mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intradevar Alina, plus ce de aceste scaune se pot bucura toti membrii familiei :*

      Ștergere
  8. Wow ce bun mi-ar fi si mie , dupa ce stau 9 ore jumate pe scaun la munca :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa 9 ore si jumatate de munca, iti recomand 20 de minute de masaj si esti ca noua :*

      Ștergere
  9. Unul ca acesta ar fi bun pentru mama mea care nu e zi sa se vaite de durerile de spate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact Luminita, aceste scaune cu functia de masaj sunt cele mai bune pentru intreaga familie :*

      Ștergere
  10. Cunosc beneficiile masajului, insa mereu spun ca nu am timp. Scaunele acestea sunt solutia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact Nutisor + relaxarea de care te bucuri in propria casa :*

      Ștergere
  11. vă mulțumim că ați trimis informații utile Scaun Din Metal

    RăspundețiȘtergere

Comentarii