sâmbătă, 14 februarie 2015

Someriile in casa ta!






Buna ziua dragilor,





                           Cu gandul la wekend m-am gandit sa va prezint astazi cateva modele de somerii, care cu siguranta vor avea grija de somnul tau linistit.  La cei de la Domafon veti gasi 4 tipuri de somerii: somerii simple, electrice sau reglabile, rame de pat si canapele cu structura metalica aflate in oferta magazinului. Somierele sau ramele pentru pat sunt un produs necesar in orice dormitor asa ca sa ne alegem doar produse de calitate.



                   Practice si usor de utilizat somiera si salteaua devin un produs finit (pat de dormitor) pe care fiecare persoana fizica il poate avea in doar 15 min. Somierele sunt executate din teava dreptunghiulara sau rotunda, taiata la diferite dimensiuni care mai apoi este prinsa prin puncte de sudura. Acesta structura este finisata prin slefuire iar apoi vopsita in cuptoare speciale.
                   Dupa uscare se monteaza lamelele. Aceste lamele sunt produse din lemn de fag stratificat fierte apoi in ulei de in pentru a le da elasticitate. Picioarele somierei se executa la o inaltime de 23 cm, la capete avand puse pentru protectia pardoselei capacele din plastic.
                   Inaltimea finala a cadrului metalic este de 27 cm de la sol peste care se aseaza salteaua si patul este gata.
                   Somierele se pot executa la diferite dimensiuni in functie de cereea clientului. Produsul are o toleranta la realizare de +/- 5 mm.

2. Mecanism extensibil cu structura metalica model Susy


                Mecanismul cu structura metalica model Susy este un mecanism a carui structura metalica, atat partea de sezut, cat si spatarul, sunt realizate din teava rezistenta. Pe acest schelet metalic sunt fixate lamele din lemn stratificat, fierte in ulei de in, pentru a deveni elastic si comod la dormit.

             Mecanismul model Susy (conceput pentru dotarea sufrageriilor si holurilor) cu un design deosebit este extensibil si foarte usor de utilizat. Se recomanda utilizarea in conditii normale, fara a fi lovit, aruncat, sau a se sari pe el.





Somiera adaptabila cu actionare electrica si telecomanda

                 Somiera este realizata din lemn de fag multistrat, cu lamele de 38 curbate, fixate cu suporti elastici ce asigura o flexibilitate optima si un raspuns independent la orice solicitare. Dispune de elemente suplimentare de rigidizare in zona lombara.Somiera dispune de doua mecanisme de ridicare, pentru partea superioara si ce inferioara, actionate prin telecomanda de motoare electrice silentioase. Aceasta poate fi pozitionata in functie de nevoile si confortul ficaruia, fie libera, fie cu persoana asezata pe aceasta.

Sectiunea ramei: 60×28 mm

Dimensiuni standard:
80 x 190 cm
80 x 200 cm
90 x 190 cm
90 x 200 cm
Alte dimensiuni pot fi realizate la cerere.
Produsul are o toleranta la realizare de +/- 5 mm.


4. Somiera reglabila



Somiera reglabila manual

                Rama de pat simplu, rabatabila, din lemn de fag multistrat, cu lamele de 38 curbate, fixate cu suporti elastici ce asigura o flexibilitate optima (si un raspuns independent la orice solicitare), cu elemente de rigidizare in zona lombara.Sectiunea ramei: 60×28 mm

Dimensiuni standard:
80 x 190 cm
80 x 200 cm
90 x 190 cm
90 x 200 cm
Alte dimensiuni pot fi realizate la cerere.
Produsul are o toleranta la realizare de +/- 5 mm.



                  Dragilor acestea au fost propunerile mele pentru somiera perfecta din punctul meu de vedere, cum vi se par alegerile mele, ati opta pentru acestea? De asemenea ce alt mobilier credeti ca ar trebui sa adaugam pe lista noastra?


Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la Domafon, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii