luni, 2 februarie 2015

Scaunul de calitate este acum atat de aproape!







Calitatea produselor din viata noastra,








                    Buna ziua dragilor, astazi este inca o zi friguroasa, innorata si colac peste pupaza si cu ceata. Asa ca va propun sa ne strangem toti gandurile frumoase si cu zambetele nostre sa aducem soarele si caldura cat mai aproape de sufletele tuturor.
              Atat pe pagina mea de Facebook cat si aici am incercat sa va impartasesc din cunostintele mele, pe care le-am dobandit de-a lungul timpului, intr-un mod placut dar si intr-un mod mai putin placut. Cum am dobandit aceste cunostinte intr-un mod placut cred ca este clar, insa de ce spun "intr-un mod mai putin placut?", ca sa va raspund la aceasta intrebare, o sa va reamintesc cele 3 subiecte pentru care lupt, subiecte care se leaga intre ele ca un lant, acestea sunt: sanatatea, sportul si calitatea. Probabil v-ati dat seama de ce am acumulat anumite cunostinte intr-un mod mai putin placut, si aici ma refer la sanatate si la cat de important este sa o pastram nu sa o tratam. 
                     Cred ca fiecare dintre noi am avut de suferit din cauza sanatatii, doar ca pe unii dintre noi ne-a afectat mai tare. Sportul este atat de legat de sanatate, fiind ca doua picaturi de apa ce se intrepatrund. Consider ca sportul este ca un invelis protector pe care alegem sa ni-l aplicam pentru ca stim ca astfel vom fi protejati.
                  Si subiectul pe care imi doresc sa-l dezvolt astazi, CALITATEA. Dar ce este calitatea? Pentru unii este snobism, pentru alti doar o incercare, ba chiar pentru unii pura fictiune. Care este definitia calitatii: calitatea este totalitatea insusirilor si laturilor esentiale in virtutea carora un lucru este ceea ce este, deosebindu-se de celelalte lucruri. Ce este calitatea pentru mine? Calitatea este rezultatul eforturilor pe care le depunem pentru un stil de viata ideal, pe intelesul tuturor consider omul sensibil ca un ou, astfel sanatatea este galbenusul, sportul este albusul iar coaja oului este data de calitatea produselor din viata noastra. Dar cum deosebim produsele de calitate de cele de o calitate indoielnica?


  • in primul rand materialul din care sunt realizate, acesta asigurandu-le si durabilitatea produselor;
  • aspectul produselor trebuie verificat cu maxima atentie;
  • pretul produselor, un alt aspect de care trebuie sa tinem cont, daca un produs este ieftin sunt mari sanse sa nu fie de calitate, astfel veti fi nevoit sa achizionati un nou produs intr-un timp scurt;
  • culoarea produselor trebuie sa fie cat mai aproape de culoarea materialelor din care sunt realizate produsele (diferite tipuri de lemn in cazul mobilierului);
  • siguranta resimtita in momentul utilizarii produselor;
  • garantia pe care o primim in momentul achizitionarii produselor;
  • experienta pe care o au producatorii in realizarea produselor.
               Astazi doresc sa va vorbesc despre calitatea produselor ce ne ofera o relaxare totala in intimitatea propriei case, mai exact calitatea scaunelor dar si cateva sfaturi foarte utile in alegerea mobilierului nostru. Fiecare tip de lemn folosit la fabricarea mobilierului are proprietăţi diferite, astfel, lemnul folosit pentru paturi sau mobilier de gradina trebuie sa fie mai rezistent decat cel folosit pentru fabricarea unor corpuri de mobilier mai mici sau decorative. Pe piata exista două categorii de lemn: lemn de esenta tare si lemn de esenta moale. Lemnul de esenta moale este flexibil si se poate indoi. Este obtinut din copaci verzi tot timpul anului, precum bradul sau pinul. Lemnul de esenta tare este rezistent la umezeala si soare si se conserva bine pentru o durata mai mare de timp. Este obtinut din copacii care isi pierd frunzele iarna. Din aceasta categorie fac parte: lemnul de artar, cires, stejar, nuc, mahon, teak. Lemnul de esenta tare este cel mai des intalnit tip de lemn.
               Dar partea cea mai dificila este identificarea unui producator sau distribuitor de produse de calitate, de care putem sa ne bucuram o perioada lunga de timp.  Insa cum orice problema are si o rezolvare, am identificat pe piata noastra o firma care pe langa designul produselor ofera si o calitate exceptionala, este vorba despre echipa ScauneOnline.ro .

               
               ScauneOnline.ro este o echipa de importatori de produse de mobilier din luna iunie 2006, importand pana in mai 2013 peste 150.000 scaune, activitatea lor se desfasoara atat intr-un magazin din Constanta cat si in mediul online. Acestia ofera fata de alte firme de acest gen mai multe facilitati precum:
  • livrarea gratuita in toata tara, daca se comanda cantitatea minima specifica fiecarui tip de scaun; 
  • garantia de 24 luni de la data facturarii;
  • rezistenta produselor: scaunele de bar si de relaxare suporta o greutate de 90 kg, cele de bucatarie si cele de birou cu baza sau manerele de plastic suporta 100 kg, iar cele de birou cu baza si manerele din otel cromat suporta o greutate de 110 kg;
  • rapiditatea cu care se livreaza produsele: in Constanta in aceeasi zi, in orasele resedinta de judet in 24 ore, iar in alte orase sau in mediul rural in 48 ore, livrarile efectuandu-se si sambata;
  • daca sunteti client fidel veti primi si anumite reduceri;
  • produsele se pot returna in 14 zile de catre persoanele fizice.
               Dar cea mai buna metoda pentru a va convinge de calitatea produselor celor de la ScauneOnline.ro este chiar prezentarea a cateva produse, astfel pentru astazi am ales sa va prezint urmatoarele modele:


               Am ales 3 modele de scaune de bucatarie, astfel primul model este Scaunul de bucatarie BUC 230, acesta  se incadreaza in categoria scaunelor moderne ce imbina in mod placut si armonios clasicul crom cu moderna piele ecologica mata. Dimensiunile acestuia sunt: inaltime de la nivelul solului pana la cel al sezutului - 48 cm, inaltime totala a scaunului - 88 cm, sezut  cu adancime de 39 cm. x  latime de 42 cm.
                  Cel de-al doilea model este Scaunul de bucatarie BUC 133, acesta este un scaun cu spatar inalt si decupat in forme moderne, cadrul metalic este acoperit cu crom iar sezutul este din burete de inalta densitate, spatarul si sezutul fiind tapitate cu piele ecologica mata cu buna rezistenta in timp. Dimensiunile acestuia sunt: inaltimea de la nivelul solului pana la sezut - 46 cm, inaltime totala a scaunului - 108 cm, dimensiunile sezutului - 44 cm x 42 cm .
               Ultimul model ales pentru bucataria noastra este Scaunul de bucatarie BUC 231, acesta este un scaun confectionat cu cadrul metalic cromat, avand sezutul si spatarul tapitate cu piele ecologica. Acest scaun este perfect pentru persoanele care sufera de dureri de spate pentru ca este usor curbat pentru a mentine coloana intr-o pozitie relaxanta fara sa exercite presiune asupra ei . Dimensiunile acestuia sunt: inaltime totala scaun - 95 cm, inaltime sezut - 49 cm, dimensiuni sezut: 40 x 40 cm .


               Cei de la ScauneOnline.ro nu au uitat nici de biroul nostru, astfel ei detin o gama variata de produse, eu astazi am ales aceste 3 modele: Primul model este Scaunul de birou OFF5720, acesta este un scaun directorial din piele ecologica, stea din PP vopsita, brate din plastic dur ce imita aluminiul cu insertii din piele ecologica, piston cu gaz pentru reglare pe inaltime, mecanism de balans. Culori disponibile: maro si visiniu.
               Al doilea model este Scaunul de birou directorial OFF 813, acesta este un scaun de birou rezistent si confortabil, realizat pe o structura metalica, fabricat din otel cromat (baza scaunului), bratele sunt din aluminiu cromat si tapitate cu piele ecologica. Produsul este prevazut cu piston cu gaz pentru reglare pe inaltime si mecanism de balans. Sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica ( suprafata de contact ), iar spatele spatarului este tapitat cu stofa neagra. Scaunul este disponibil pe culoarea gri (o nunata de gri-bej).
              Ultimul model ales pentru biroul nostru este Scaunul de birou ergonomic OFF 311, acesta este tapitat cu piele ecologica (spatarul si sezutul), baza din polipropilena vopsita in nuanta argintie, bratele sunt din tot polipropilena, tapitate cu piele ecologica. Ambele brate sunt rabatabile, permitand asezarea scaunului cu usurinta sub birou. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare. Scaunul este disponibil pe nuante de negru si rosu.


             Cei de la ScauneOnline.ro doresc sa ne ofere atat un mobilier rezistent pentru casa noastra cat si relaxare totala in momentul in care ne bucuram de produsele lor, astfel comercializeaza si scaune de masaj. Pentru astazi am ales aceste 3 modele, urmand ca intr-o postare viitoare sa va prezint mai pe larg beneficiile pe care ni le aduc acestea.
               Primul model este Fotoliul cu masaj MAS 038, acesta este un model elegant, ce detine functia de recliner, functie ce ne ajuta sa lasam pe spate spatarul si astfel transformam fotoliul in pat. Dispune de functie de masaj prin vibratii in patru puncte (doua la nivel lombar si doua la nivel dorsal), cu trei nivele de intensitate, timer de 30 minute si 9 programe predefinite.
               Al doilea model este Scaunul cu functie de masaj MAS 014, acesta este un fotoliu cu taburet executat cu fata din piele ecologica, bratele imbracate in piele; stea de lemn . Produsul este prevazut cu SISTEM DE MASAJ in 6 puncte, cu trei nivele de intensitatate.  Produsul contine si un taburet pentru sustinerea picioarelor.
              Ultimul model ales pentru doza noastra zilnica de relaxare este Scaunul de birou cu functie de masaj 0FF992, acesta detine un sistem de masaj in 5 puncte din care 2 pozitionate la nivelul sezutului si 3 la nivelul spatarului, cu trei nivele de intensitatate deja setate.


               Pe langa nenumaratele tipuri de scaune la cei de la ScauneOnline.ro veti gasi si cateva modele de mese, masute si mobilier pentru gradina. Prima Masuta de cafea BUC 03 este realizata din sticla de 10 mm, pe baza din otel cromat. Al doilea model de Masuta de cafea BUC 02 este fabricata din sticla fumurie, turnata, de 10 mm, baza din sticla, pe care se sprijina un picior metalic ce sustine blatul masutei.
               Iar pentru gradina am ales acest Set de fotolii si masuta de cafea pentru terasa, din imitatie ratan TRS 101, acesta este un set elegant, compus din patru fotolii si o masuta de cafea. Mobilierul se poate utiliza atat la interior, cat si la exterior, fiind rezistent la apa, frig, caldura, ultraviolete.
               De asemenea pe siteul celor de la ScauneOnline.ro veti gasi promotii special alese pentru fiecare dintre noi. Asa ca dragilor alegeti calitatea in viata voastra, doar astfel va veti bucura atat de produse pentru o perioada lunga de timp cat si de o viata linistita.


Rabdarea este talismanul vietii, asa ca alegeti cu atentie calitatea in viata voastra!


Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la ScauneOnline.ro , insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!

27 de comentarii:

  1. Un articol foarte interesant si de mare ajutor pentru oricine. Cei de la ScauneOnline.ro au o multime de produse pentru toate gusturile si chiar ai de unde alege.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intradevar Cristina, cei de la ScauneOnline.ro detin o gama variata de produse, pentru fiecare gust in parte :*

      Ștergere
  2. Util articolul, imi plac mult sugestiile tale!

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine că ai pus preț pe calitate. Asta e cea mai importană în alegerea oricărui produs. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum spune si titlul "Scaunul de calitate este acum atat de aproape" :*

      Ștergere
  4. Util articolul, imi plac mult sugestiile tale!
    elena costea

    RăspundețiȘtergere
  5. O idee foarte bună pentru mine ar fi să caut un scaun pentru birou, pentru că stau foarte mult pe laptop şi m-am cam săturat de vechiul meu scaun, care îmi provoacă dureri de spate. Oricum, foarte bun articolul! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut acest articol Alexandru, incearca sa alegi un scaun de calitate, de care sa te bucuri atat o perioada lunga de timp dar care sa iti ofere si o pozitie corecta a corpului.

      Ștergere
  6. o gama variata de produse de unde sigur ai ce alege, multumesc pentru articol si idei

    RăspundețiȘtergere
  7. O prezentare succinta si utila a tipurilor de scaune prezente pe scauneOnline.ro. Trebuie sa recunoastem ca ne sunt de mare ajutor oriunde. :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut postarea Camelia :* daca nu alegem produsele de calitate in scurt timp se poate sa avem surprize neplacute...

      Ștergere
  8. Imi plac toate modele,chiar mi-ar trebui un scaun birou.

    RăspundețiȘtergere
  9. mi-ar placea si mie unul ,poate am noroc de 8 martie sa ma cadoriseasca cineva

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari pt articol, imi place ca te implici in tot ceea ce faci :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Am primit chiar de ziua mea un scaun foarte bun,e comod, eu unul avea unul clasic si se vede diferenta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate primesti si un scaun cu functia de masaj Luminita :D

      Ștergere
    2. Poate primesti si un scaun cu functia de masaj :D

      Ștergere
  12. M-ai convins! In scurt timp o sa ne mutam la casuta noastra si stiu de unde sa cumpar sacunele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur draga mea, deci sa nu uitam sa alegem calitatea in viata noastra :*

      Ștergere
  13. Mesajul dvs. este foarte informat și util pentru noi. Vă mulțumim că ați permis accesul la conținut excelent
    Scaune Ratanl

    RăspundețiȘtergere

Comentarii