vineri, 30 ianuarie 2015

VALENTINE’S DAY CU SHEINSIDE!Ziua Indragostitilor,


                  Buna ziua dragilor, astazi revin cu o veste buna, dupa cum stiti Ziua Indragostitilor "ne bate la usa", si cum am putea sa sarbatorim aceasta minunata sarbatoare daca nu daruind mici cadouri celor pe care ii iubim. Pentru ca si cei de la Sheinside doresc sa ne ofere dragostea lor, de data aceasta apeleaza la doua oferte speciale create pentru aceasta sarbatoare.
                  Astfel prima oferta consta in comandarea de produse de minim 55$ si primirea a 8$ inapoi introducand codul valentine8, iar a doua oferta consta in comandarea de produse in valoare de minim 115$ si primirea a 18$ inapoi introducand codul valentine18, oferte de care puteti sa va bucurati pana pe 14 februarie. Pe langa aceste doua cadouri din partea celor de la Sheinside, pe site veti gasi si alte produse la preturi deja reduse. 


Propunerile mele pentru Valentine's Day sunt:


Aceasta rochie lunga rosie, pentru cele ce isi doresc sa pastreze iubirea in aer intreaga zi.O rochita neagra, scurta si sexi pentru fetele mai indraznete.


Si rochita mea preferata, aceasta rochie scurta alba, care emana atat puritate cat si o doza serioasa de senzualitate. Cum vi se par fetelor propunerile mele pentru aceasta zi?

Valtine's Day Sale!

Valtine's Day is coming,come and get your sexy look!

Extra US$8 Discount Over US$55 Code:valentine8

Extra US$18 Discount Over US$115 Code:valentine18


Ends:Feb/14 here: Valtine's Day Sale!


Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la Sheinside, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii