vineri, 16 ianuarie 2015

Spatiul liber din casa noastra este o necesitate!







Trucuri pentru a obtine cat mai mult spatiu in casa ta,







                Buna ziua dragilor, in zilele noastre "spatiul liber" este o necesitate atat pentru casele noastre cat si pentru viata noastra. Multi dintre noi ne dorim apartamente sau case cu o suprafata mai mare, insa din pacate putini dintre noi reusim sa ne bucuram de aceste case mai incapatoare datorita costurilor pe masura. Insa cum totul se intampla cu un scop in viata si aceasta problema a spatiului redus a fost rezolvata de catre profesionistii in domeniu. Astfel acestia au apelat la cateva trucuri care promit atat obtinerea unui spatiu mai extins al incaperilor noastre dar si mobilarea acestora cu produse de calitate.
              Unul dintre aceste trucuri consta in folosirea spatiului liber de sub salteaua noastra, de exemplu aici putem sa depozitam: lenjeria, pernele, pilota, diferite paturi sau orice altceva dorim. Dar pentru a putea sa ne bucuram de acest spatiu pentru depozitare, trebuie ca patul nostru sa fie realizat dintr-un schelet rezistent cu o mobilitate buna. Pentru a va bucura de aceste produse puteti sa aruncati un ochi pe siteul celor de la Domafon , si ca sa va trezesc interesul o sa va prezint eu doua sisteme pe care le adopta acestia pentru obtinerea unui spatiu mai extins al incaperii noastre.




              Dupa cum se poate observa si din imagine spatiul de sub saltea este utilizat in totalitate, lucru posibil doar cu ajutorul balamalelor trapezoidale pentru pat cu miscare unghiulara si piston cu gaz de 1000N.  Aceste balamale sunt potrivite pentru ridicarea somierei si saltelei de pat.
          Se aplica pe somiera si se insurubeaza pe partea laterala a patului. Pentru a evita distrugerea ramei de lemn se recomanda folosirea unei placute metalice pe suprafata de insurubat. Ridicarea cu sarcina  se face pana la maxim 35-40 grade. Se recomanda a se utiliza  in conditii optime, fara lovituri, zgarieri ori diferite socuri. Montajul se face doar de o firma autorizata in  domeniul productiei de mobilier, in caz contrar nu se acorda garantia. Greutatea recomandata  de producator este de  maxim 110 kg.
                Se recomanda a se lua toate masurile de siguranta pentru a se evita accidentele. Inainte de darea in folosinta,  incercati sistemul gata montat cu saltea pe el.
              Un alt truc la care puteti sa apelati pentru a obtine un spatiu mai mare in incaperea voastra consta in "ascunderea patului", probabil sunteti curiosi cum este posibil acest lucru, insa veti intelege din imaginea de mai jos. Practic datorita sistemului pe care il detine patul se ridica langa perete, dand impresia de un simplu perete.





              Art. 108/1 Ridica 100kg formate din suport pentru saltea, saltea si usa. In pozitie orizontala suporta 300kg distribuite uniform pe suprafata patului. Art. 108/2 Ridica 140kg formate din suport pentru saltea, saltea si usa. In pozitie orizontala suporta 300kg distribuite uniform pe suprafata patului. Montajul se face doar de o firma autorizata in domeniul productiei de mobilier, in caz contrar nu se acorda garantia.

              La primul truc oferit de catre cei de la Domafon am apelat si eu insa cel de-al doilea sistem mi se pare cu adevarat interesant, consider ca iti schimba interiorul camerei in cateva secunde, fiind foarte util pentru casa noastra.
              Ce spuneti dragilor despre aceste doua trucuri pentru obtinerea spatiului liber din casa noastra, va tenteaza aceste sisteme? Eu as incerca cu mare drag si cel de-al doilea sistem, de asemenea sper ca in viitor sa descoperim pe piata "patul-canapea-perete" sau mai exact noaptea sa fie pat, ziua sa il lipim de perete iar in momentul cand avem musafiri sa il putem face canapea.


Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la Domafon, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii