duminică, 18 ianuarie 2015

Iubirea isi face simtita prezenta si pe BlogAwards!






Let's love writing with our heart!






                 Buna ziua dragilor, mare veste am sa va spun astazi, dupa cum bine stiti februarie este luna iubirii, sau mai bine spus luna in care ne place sa sarbatorim acest minunat sentiment care ne completeaza si ne defineste ca persoane.
               Cum era de asteptat si cei de la BlogAwards doresc sa ne aduca in case acest sentiment de pretuire pentru noi, cei ce ne sxriem gandurile aici in mediul online. Insa sa va spun vestea cea buna, cum ne-au obisnuit acestia ne-au pregatit numeroase campanii, cu premii care mai de care mai interesante, asa ca astazi suntem invitati sa participam in cadrul campaniei Blog My Valentine editia 2015, dar ca sa va conving sa participati, o sa vi le prezint cele 4 campanii deschise pana astazi.


1. Campania Genius Travel

Voucher de 500 lei pentru orice excursie de pe GeniusTravel.ro. Voucher-ul poate fi folosit pentru a achizitiona o excursie de orice valoare de pe Genius Travel. In cazul in care valoarea excursiei achizitionate depaseste 500 lei se va plati diferenta de pret.

2. Campania CrisSmile

Autorul celui mai reusit articol primeste un voucher de 1000 lei pentru cumparaturi din magazinul online eMag. Voucher-ul poate fi folosit pentru a cumpara orice produs comercializat de pe magazinul online eMag.

3. Campania GemSale

Locul 1: suma de 300 lei
Locul 2: suma de 100 lei
Locul 3: un voucher in valoare de 100 lei pentru cumparaturi din magazinul GemSale
Locul 4: un voucher in valoare de 100 lei pentru cumparaturi din magazinul GemSale

4. Campania ScauneOnline.ro

Autorul celui mai bun articol va primi un scaun de birou cu functie de masaj in valoare de 558 lei.

                 Si cum vestile bune nu se termina aici, in cazul in care norocul nu va surade la nici una dintre campaniile deschise, nu va suparati pentru ca puteti sa castigati unul dintre cele 10 premii surpriza oferite de BlogAwards, in functie de notele primite pentru fiecare articol in parte, in cazul in care participati la minim 75% dintre campaniile prezente.
                 Ce spuneti dragilor, v-am facut curiosi? Eu sper ca doriti sa aflati cat mai multe detalii, raspunsuri pe care daca doriti va ajut cu drag, sau raspunsuri pe care le veti gasi pe BlogAwards. Nu uitati dragilor, scrisul te relaxeaza, te elibereaza de probleme dar iti poate aduce si diferite premii.


Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la BlogAwards, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!

Un comentariu:

  1. Şi eu am scris un articol despre această temă. Chiar este super să afli că mai există bloggeri care promovează o platformă cu campanii reale şi cu premii adevărate! Sper să îmi permită timpul şi să reuşesc să particip şi eu la CrisSmile, pentru că pare una dintre cele mai atrăgătoare campanii de până acum. :D

    RăspundețiȘtergere

Comentarii