marți, 27 ianuarie 2015

Orasul iubirii!








Unde sa pleci de ziua indragostitilor,






                    Buna ziua dragilor, astazi vreau sa facem o calatorie intr-o tara care imi este tare draga, atat pentru istoria ei cat si pentru soarele aproape nelipsit de pe aceste meleaguri. Este vorba despre Grecia, tara in care imi doresc sa ajung in acest an de ziua indragostitilor. Se spune ca cine viziteaza aceasta tara o data va ramane impresionat toata viata.
                  Exista atata varietate aici, in care fiecare insula ofera un amestec de minunatii pe care nu se poate sa le ratezi. insa frumusetile Greciei nu se datoreaza numai insulelor sale. Toata tara este un intins si prietenos litoral. De-a lungul fasiilor de pamant crestate, dintre Marea Egee si Marea Ionica, cele mai vechi civilizatii, timpuri legendare si obiceiuri puternic inradacinate in trecut, se intalnesc si convietuiesc cu tanarul mileniu. 
                  Trecutul si prezentul alterneaza, la fel ca si schimbarile de peisaj, de la cel marin la cel muntos, oferind vizitatorilor experiente memorabile. Poti trai in aceasta tara, inconjurata de nepretuite valori istorice si muzee, varste stravechi - pre-clasic, roman, bizantin - toate intr-o singura zi, sau te poti bucura pur si simplu de viata, practicand sporturi acvatice, facand croaziere pe mare, pescuind, relaxandu-te in hotelurile luxoase, gustand din apetisanta bucatarie traditionala si sfarsind ziua intr-unul dintre sutele de cluburi de noapte sau discoteci. O infrastructura adecvata, pe sosele, in aer sau pe apa, face din Grecia o destinatie extrem de accesibila tuturor celor care, ajunsi aici, vor fi liberi sa-si aleaga propriul stil de viata si cu siguranta sa-si faca prieteni noi.


                    Starea care este prezenta aici este relaxare totala, cu siguranta daca vei alege aceasta destinatie te vei bucura de amintiri deosebite in prezenta persoanei iubite.



                    Dar cum putem sa ne bucuram de aceasta minunata destinatie, daca nu alegand profesionisti in acest domeniu, asa ca eu ii recomand pe cei de la GeniusTravel.ro. Puteti sa alegeti destinatia preferata la cele mai avantajoase preturi.
                    As vrea sa vizitez cateva insule deosebite de aici, printre care:

1. Insula Chios

         Chios este o insulă din Grecia, aflată în Marea Egee, la 7 km de coasta Turciei. Mănăstirea Nea Moni de pe insula Chios a fost înscrisă în anul 1990 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO. Deasemenea, insula Chios mai este cunoscută și ca „insula parfumurilor" ("smelling island") - datorită florilor care cresc la tot pasul, de o diversitate coloristică deosebită. Dar ceea ce face cu adevarat deosebită insula este arborele de mastic, care crește numai în această insulă, în zona numită „Satele de Mastic". 

2. Paxi

                  Paxi este o insulă ionică a Greciei. Ea este situată la sud de insula Corfu. La 2,5 km la sud de Paxos se află o mică insulă, Antipaxos, care numără doar vreo patruzeci de locuitori permanenți. Paxi are lungimea de 10 km și, în unele locuri, depășește lărgimea de 2 km. Jumătate din cei 3.000 de locuitori ai insulei trăiesc la Gaios, localitatea principală situată în sud-vest. Gaios este un mic port de pescari bine protejat de două insulițe, Panaghia și Agios Nikolaos.
                  Potrivit mitologiei grecești, Poseidon a despărțit Paxos de Corfu cu tridentul său, pentru a crea un cuib de dragoste pentru el și soția sa Amphitrite. Paxi îţi poate oferi experienţa unui loc liniştit şi plin tradiţii, şi probabil cea mai limpede apă de mare din toată Grecia.

3. Insula Patmos

                  Insula Patmos este o insuliță din Marea Egee. Este cea mai nordică insulă din Arhipelagul Dodecanez. Are o populație de 3.044 de persoane și o suprafață de 34,14 km². Cel mai înalt loc este Profitis Ilias, 269 metri deasupra mării. Municipalitatea din Patmos este o periferie a orașului grec Kalymnos.

                  Si oferta de care as vrea sa ma bucur in aceasta perioada este cea de la hotelul HOTEL AKTI OURANOUPOLI


Localizare
          Hotelul este construit pe cea mai frumoasa plaja din Halkidiki, cu vedere spectaculoasa spre muntele Ammouliani si spre bratul Sithonia. 

Facilitati Camera
                  Aer conditionat, telefon, TV satelit, frigider, feon, radio si balcon. Camerele duble family au in plus fata de camerele duble standard o canapea extensibila.

Facilitati Hotel
               Restaurant, taverna, piscina exterioara, piscina pentru copii, bar, plaja privata (accesul la plaja se face prin tunel), bar pe plaja, sala de conferinte, internet, mini market, loc de joaca pentru copii, tenis de masa, posibilitate de practicare a sporturilor nautice si parcare.  

                 Pe siteul celor de la GeniusTravel.ro o sa gasiti destinatia pe care vi-o doriti la un pret avantajos. Asa ca sper ca in acest an sa imi petrec concediul in minunata Grecie.


Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la GeniusTravel.ro, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii