miercuri, 7 ianuarie 2015

Reducerea durerilor de spate!






Salteaua Osteopat si beneficiile sale,







                   Buna ziua dragilor, incet incet am facut pasi spre noul an 2015. Stiu ca unii dintre voi va ganditi ca imbatraniti, alti vedeti noul an ca pe o noua sansa in viata voastra. Insa din orice perspectiva ati privi lucrurile, trebuie sa vedem fiecare zi din viata noastra ca pe un nou inceput alaturi de cei dragi.
               Fiecare dintre noi avem probleme, mai mici sau mai mari, probleme care cu trecerea timpului se amplifica dand astfel o noua conotatie pe pretul pe care il acordam sanatatii. Stiu ca majoritatea persoanelor se plang de dureri de spate, mai reduse sau mai amplificate ca intensitate. In aceasta categorie pot sa o adaug cu usurinta si pe mama, care desi a incercat multe metode de estompare a acestor dureri nu a obtinut decat o reducere de cele mai multe ori pentru o perioada scurta.
                Astazi vreau sa va prezint o noua arma pentru lupta cu aceste dureri, este vorba despre Salteaua Osteopat 90 x 200 cm de la DOMAFON.


              Aceasta este lejera si confortabila, raspunde optim la greutatea corporala furnizand un suport optim coloanei vertebrale. Husa este detasabila din tesatura Silpure tratata antiacarieni, lavabila in apa.
               Viscolattex este un material termosensibil care se reactioneaza usor la caldura corpului. Acest fapt e important mai ales in cazul persoanelor usoare care pot astfel sa se bucure de adaptarea progresiva a suprafetei de contact a saltelei la propriul corp, lucru realizabil in trecut doar cu o saltea foarte (prea) moale care insa nu e in masura sa sustina coloana vertebrala.
                Viscolattex ofera asadar posibilitatea unui contact cat mai mare a corpului cu salteaua si in acelasi timp, prin materialul Polilattex, si o sustinere sanatoasa a coloanei vertebrale.
             Poliuretanii, folositi in realizarea produselor exclusive, sunt total lipsiti de latex natural datorita numarului persoanelor alergice la latex care creste de la un an la altul.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI:
  • Nucleu constituit din 3 elemente specifice:
  • Viscolattex – h:7cm
  • Polilattex – h:13cm cu striatii care permit un schimb constant de aer si o buna adaptare a corpului la suprafata saltelei
  • capuseala protectiva de bumbac elasticizat
  • Inaltime totala nucleu: 20 cm

Husa:

Versiune neteda pentu cine doreste un produs usor igienizabil: h. cm. 20

  • confectionata din tesut Silpure care prezinta importante caracteristici antibacteriene si antistatice datorate fibrei din argint din care e confectionat materialul
  • prezinta fermoar pe toate cele 4 laturi, detasabila.
  • poate fi spalata in apa pana la 60 grade inclusiv, cu detergeti.
Versiune cu cusaturi pentu cine nu doreste spalare: h. cm. 22

  • confectionata din tesut Silpure care prezinta importante caracteristici antibacteriene si antistatice datorate fibrei din argint din care e confectionat materialul
  • captuseala in fibra de poliester, antialergica
  • tesut-plasa transpirant, cusaturi cu ata elastica.

              Asa ca dragilor, daca ne dorim sa ne imbunatatim viata, sa incepem cu sanatatea noastra. Nu va recomand sa va "incarcati" corpul cu tot felul de medicamente, pentru ca va spun din proprie experienta ca orice medicament are un efect pozitiv insa si unul negativ asupra organismului nostru. Sa ne corectam atat modul de viata cat si modul de a privi lucrurile.



Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la Domafon, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii