sâmbătă, 14 martie 2015

Lenjeria de vis!






Cum iti alegi lenjeria,






                      Buna ziua dragilor, in zilele noastre aveti nenumarate posibilitati sa va alegeti diferite lenjerii de pe siteuri online sau direct de la diversi producatori sau distribuitori. Insa problema majora cu care va confruntati este calitatea acestora, astfel daca o sa va bucurati initial la un pret mic trebuie sa va ganditi si la posibilitatea aruncarii banilor direct pe fereastra, pentru ca lenjeria voastra o sa aiba o viata scurta. 
                      Dar la ce trebuie sa fim atenti cand ne alegem o lenjerie: 
  • in primul rand la materialul din care este realizata, aici va recomand bumbacul pentru ca sunt cele mai rezistente in timp. 
  • la dimensiunile cearceafului de pat si de pilota dar si dimensiunile fetelor de perna.
  • la modalitatea prin care se inchide: prin fermoar sau cu nasturi.
  • de asemenea pe siteurile in domeniu veti gasi si informatii precum temperatura la care trebuie spalata lenjeria dar si temperatura la care trebuie sa o calci.
                Dragilor daca va doriti o lenjerie de calitate va invit sa apelati la cei de la Lenjerii de pat Outlet, acestia va garanteaza Lenjerii de pat romanesti la cele mai bune preturi. Pe langa produse de calitate au si cele mai mici preturi, astfel daca gasiti in alta parte lenjerii la un pret mai mic veti primi din partea lor o lenjerie gratis. De asemenea in acest moment se deruleaza pe site campania 1+1 GRATIS, asa ca veti primi doua lenjerii la pretul unei singure lenjerii.

                    Prima lenjerie pe care am ales sa o prezint astazi face parte din categoria Lenjerii de pat Pucioasa , aceasta este o lenjerie de pat 3D din bumbac 100%, fiind perfecta pentru dormitorul nostru.




                       De asemenea am ales si aceasta lenjerie de pat 3D din bumbac 100% 1+1 gratis, imprimata cu motive florale. Dimensiunile acestor lenjerii se adreseaza paturilor mari si foarte mari, paturi de mijloc sau paturi matrimoniale.




                    Ultima lenjerie pe care vreau sa o prezint astazi este o lenjerie de lux, stiu ca nu oricine isi permite o asemenea lenjerie insa macar o data pe an cred ca meritam sa ne rasfatam.




                     Cam acestea au fost dragilor lenjeriile pe care am vrut sa vi le prezint astazi, sper ca v-au placut alegerile mele si o sa aruncati un ochi pe siteul celor de la Lenjerii de pat Outlet.


Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la Lenjerii de pat Outlet, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!

2 comentarii:

Comentarii