miercuri, 4 martie 2015

Ziua Femei ne bate la usa!







Femeia din viata ta,





                         Femeia din viata ta este fiinta pura, simpla,, atenta ce incalzeste viata celor de langa ea cu vorbe diafane care topesc orice suflet rece. Iubirea ei nu se poate descrie in cuvinte, nu se poate preconiza in timp, se poate doar simti in momentele cele mai triste sau fericite pe care alege sa le petreaca langa tine. Prima iubire pe care o intalnim in viata, din partea unei femei, este din partea scumpei noastre mame, iubire care ne imbraca intr-o mantie de protectie pe parcursul intregii vieti, mai tarziu barbat fiind intalnesti iubirea femeii cu care alegi sa iti imparti viata. Sotia ta, urmand sa preia rolul de mama, astfel femeia ofera iubire pe intreg parcursul vietii celor de langa ea fara sa ii pese nici macar de propria persoana.
                     Cum poti sa rasplatesti o asemenea iubire neconditionata, gratuita si totusi atat de pura daca nu oferindu-i un cadou pe care sa-l tina aproape de sufletul ei pana la adanci batraneti...Si care este cel mai bun cadou pentru o femeie daca nu o minunata bijuterie care sa iti mentina vie amintirea momentului primirii ei?
                      Pentru ca imi place sa va ofer cele mai bune firme de unde puteti sa achizitionati aceste minunate bijuterii, am ales si in aceasta seara o echipa profesionista care va poate asigura produse unicat pentru zile speciale. Echipa despre va vorbesc in aceasta seara este La Femme Coquette. Dupa cum spun si acestia brand-ul La Femme Coquette s-a nascut din pasiunea pentru bijuteriile bine lucrate, pentru accesoriile de calitate si pentru frumusete si eleganta, in general. 
                         Dar sa va prezint si cateva minunatii cu care ne incanta acestia: 


                       Mai sus avem prezentat un set inimioare din argint cu cristale rosii, un cadou minunat pentru persoana draga, setul din argint 92.5% este format din cercei si pandantiv si decorat cu cristale rosii.


                       Puteti sa alegeti si perlele pentru femeia din viata voastra, o bratara din argint cu perle asortate pastel.


                          Si bijuteriile mele preferate, inelele, din punctul meu de vedere nu exista un cadou mai frumos decat un inel pentru o femeie. Mai sus avem prezentat un minunat inel din argint cu granate.
                        Dragilor sper sa va apreciati femeile din viata voastra si din cand in cand sa le inseninati zilele cu un mic cadou ales special pentru ele.



Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la La Femme Coquette, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii