joi, 5 martie 2015

Promotiile zilei de Joi de la Domafon!








Joia este ziua reducerilor,






                  Buna ziua dragilor, dupa cum bine stiti joia este ziua reducerilor la Domafon, astfel vei putea sa te bucuri de o selectie de articole la pret de oferta. Oferte cu adevarat tentante de 10%, 20%, si chiar 30% la materiale/stofe, textile, saltele, perne, piese mobilier, accesorii decoratiuni. 
                     Dar sa vedem in aceasta saptamani de ce promotii putem sa ne bucuram:



                 Ce este TEMPUR? Un material creat de americanii de la NASA, destinat astronautilor. De cativa ani, tehnologia spatiala Tempur a fost adaptata si, astfel, s-au nascut primele saltele Tempur. Aceste saltele preiau forma corpului si ofera o senzatie similara celei de imponderabilitate.

                 Ce este mai recomandat pentru organismul nostru daca nu un somn odihnitor, si cum poti sa te bucuri de acesta daca nu pe o saltea de calitate care isi asigura si o pozitie corecta a coloanei vertebrale.



Perna cu memoria formei

                      Perna cu memoria formei Memory Saponeta a fost special conceputa pentru a mentine coloana vertebrala dreapta in timpul odihnei. Aceasta se adapteaza oricarei morfologii. Perna memory saponeta reduce punctele de presiune care cauzeaza durere sau determina un somn agitat.           
                        Muschii gatului si ai umerilor se relaxeaza complet in timpul somnului. Aceasta perna nu se spala la masina sau cu mana, doar husa este lavabila. Husa detasabila este de culoare  gri.
Dimensiune husa 50x70cm.




                  Somierele sau ramele pentru pat sunt un produs necesar in orice dormitor. Practice si usor de utilizat somiera si salteaua devin un produs finit (pat de dormitor) pe care fiecare persoana fizica il poate avea in doar 15 min.
             Somierele sunt executate din teava dreptunghiulara sau rotunda, taiata la diferite dimensiuni care mai apoi este prinsa prin puncte de sudura. Acesta structura este finisata prin slefuire iar apoi vopsita in cuptoare speciale.
               Dupa uscare se monteaza lamelele. Aceste lamele sunt produse din lemn de fag stratificat fierte apoi in ulei de in pentru a le da elasticitate. Picioarele somierei se executa la o inaltime de 23 cm, la capete avand puse pentru protectia pardoselei capacele din plastic.
                Inaltimea finala a cadrului metalic este de 27 cm de la sol peste care se aseaza salteaua si patul este gata. Somierele se pot executa la diferite dimensiuni in functie de cereea clientului. 




Material destinat mobilierului tapitat.

Compozitie: 100 % Poliester.
Latime: 1.4 m
Role: 45-50 ml
Se vinde si la metraj, in toata tara.

Intretinere:

  • se recomanda doar aspirarea
  • nu se spala in apa, manual sau cu masina
  • nu se curata chimic
  • nu se utilizeaza clor
  • se calca.
              Acestea sunt ofertele de la Domafon care mi-au trezit interesul astazi, nu uitati ca in fiecare JOI puteti sa va bucurati de noi promotii tentante.


Sper ca v-am trezit interesul legat de cei de la Domafon, insa pana data viitoare va trimit multe imbratisari!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii